Császár után mennyi idővel szültetek (akár császár, akár sima szülés és kérlek okot is írjatok- fájásgyengeség, nem tágultatok- baba nem ékelődött be- köldökzsinór)? (3 éven belüli válaszokra lennék kíváncsi)
Az első császár volt téraránytalanság miatt. Utána én is dokit váltottam, a lányom után 2,5 évvel született a fiam szintén császárral, nagyon vékony heg miatt a kiírt nap előtt 2 nappal. Itt a doki nem látta indokoltnak a téraránytalanságot, természetesre készültünk, de a heg közbe szólt. Végül úgy tűnik nagy szerencsénkre, mert a fiam hatalmas volt, azt mondta a doki, tuti császár lett volna így is-úgyis.
Nekem egyébként azt mondta mindkét doki, hogy a két szülés között teljen el legalább 2 év.
faros baba miatt szültem császárral, de nem is tágultam. 23 hónap lesz a korkülönbség, a dokim kötelezően császározni fog ismét, nem akar term. szülést. Mit ne mondjak, én sem...
1 gyerekes, 31 hetes km
én ezt nem értem.. miért nem akar a dokid és te sem term.szülést?
és a többiek, akik fentebb írtak? ennyire "jó" volt a császár?
utolsó vagyok. Nem volt annyira jó a császár, de:
- tudod, mi vár rád, fel tudsz rá készülni lelkileg, testileg
- ha már van a hasadon egy vágás, nem fognak alul is összekaszabolni meg összestoppolni, elég, ha 1 helyen vagy tönkretéve
- alapból nem vagyok egy mártírtípus, nekem a szülés nem életem legnagyobb élménye, csak egy köztes állomás a terhesség és a gyermek között. Minek siessek meglátni a babámat, utána egy életen át gyönyörködhetek benne
- sokkal több rosszat hallottam a term. szülésről, mint a császárról.
Eszemben sincs a császár mellett lobbizni, de nekem ezek az észérveim és ezekkel tökéletesen ki vagyok békülve.
1 gyerekes,31 heteskm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!