Kb 2 oraja 7 percenkent eros fajasaim vannak. Mikor erdemes korhazba indulnunk? Kozel a korhaz.
Szerintem lassan jó lenne akkor elindulni! Mire beérsz és a doki is előkerül. Ki tudja! Nekem 15 hónapja a 7 perces egyik percről a másikra megszűnt és jött is a lányom!
Sok sikert! SZORÍTOK NEKED!
(azért majd jelentkezz!)
Én is csak irigykedek:)
Mesélj majd hogy milyen volt a szülés!:D
És előre is gratulálok:D
Sziasztok, mar itthon vagyunk. Reggel 9:45-re lett meg a kisfiunk. 53 cm es 3,88 kg-val szuletett. Vegul csak 7-kor mentunk be a korhazba, addigra mar kb 5-3 perces fajasaim voltak. Akkor hivtam fel a dokimat is, igy a vajudas nagy reszet itthon eltem at, a korhazban mar csak joforman a szules maradt hatra. Termeszetes uton szuletett a kisfiunk, magzatvizem nem folyt el, igy burkot repesztettek. Sajnos a kitolasi szakasz nehezbben ment, igy kaptam egy kis rasegitest. De szerencsere mind ketten rendben vagyunk, kisfiam is egeszseges, szep, nagy kisbaba, aki ugyesen szopizik.
Koszonom mindenkinek a gratulaciokat, s aki meg a szules elott all, annak nagyon konnyu szulest, gyors felepulest, es oromteli babazast kivanok!
9:38-as vagyok!
Gratulálok s jó egészséget kívánok!
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!