Jóslófájások 10-15 percenként 6 órán keresztül? Normális ez?
Nekem így indult be a szülésem.
éjjel fájdogált, 9re elmúlt, délbe újrakezdődött, este megszültem
hány hetes vagy?
Pár éve mesélte a párom nagyija,hogy Ő az egyik fiával 2 vagy 3 (már nem emlékszem pontosan) napig vajúdott,mire végre meglett.
Azt szokták mondani,ha egy órán át 4 vagy több "jósló" van,akkor az már nem jósló!
Minden szülés más! Ha nem reped meg a m.burok, az okozhatja a szülés elhúzódását. Szerintem menj be a kórházba,vagy hívd fel a dokid,egy vizsgálat nem árt! Legfeljebb burkot repeszt,és este már a kezedben tartod a kicsit.
Könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyerkőcös,36hkm
Akár lehet így is, nekem is a második szülésem indult így.
Aztán délután beindult 5 körül, fél nyolcra lett meg a fiam.
Szerintem ma a kezedben lesz a kicsi.
Na,még jó,hogy az eszem tokban tartom!
Melegvizes fürdő/ zuhanyra ha nem múlik el,esetleg még erősödik is,akkor nem jósló.
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem reggeltől estig stabil 5 perces fájásaim voltak, egészen estig, meleg víztől sem múlt el, a fájások 50 másodpercig is tartottak, este mégis elmúlt. Nekem sem fájtak eléggé (előző szüléshez képest), de jóslónak meg erős volt :).
Ezt most megjátszottam már 2x, így ha fáj is valamim, nem foglalkozom vele, este úgyis kiderül, ha akkor erősödik, akkor bemennénk (vagy ha szivárogna a magzatvíz, mint az elsőnél).
Kitartás és remélem jól vagy! 38 hkm
Nekem az első fiam születése indult hasonlóan.
Már bent feküdtem a kórházban, túlhordás miatt.
Este 10kor lettek fura fájdalmaim. De az egyik szülésznő azt mondta, hogy mivel nem keményedik meg akkor a hasam, az nem fájás. 5 percenként jöttek a fájdalmak. Éjfélkor már el kezdtem nézni az órát. 1kor benézett a szülésznő, hogy alszunk e már a szobában, és észrevett, ahogy guggolok az ágyon. Mondtam neki, hogy másodperc pontossággal fájok. Kimentünk, megvizsgált, már 3 ujjnyi voltam. Nemsokkal később jött a dokim burkot repeszteni...
Ja, ez a szülésznő pedig azt mondta, hogy nem mindenki fáj úgy, mint a nagykönyvben:)
Lehet, nem ártana megnézetni magad :D
utolsó vagyok
Aztaaa, gratula nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!