Jóslófájások jelentkezhetnek 5 percenként?
37. héten vagyok. Tegnap éjszaka erős méhösszehúzódások kezdődtek. Már kb a 28. héttől vannak méhösszehúzódások, de ez valahogy más volt. A derekamnál kezdődött és úgy keményedett meg az egész hasam, és olyan görcsösen fájt 10-15 mpercig, majd 5 percenként újra jött. (órán figyeltem). Se nem sűrűsödtek, se nem ritkultak akkor. Aztán visszafeküdtem, gondoltam, ha csak jóslók,akkor el fogok tőlük tudni aludni, ha nem, akkor irány a kórház. Összesen kb 1 órán át éreztem kitartóan jelentkeztek, majd ez után kezdődtek ritkulni. Ma is volt már többször méhösszehúzódás, de csak a "rendes" idáig megszokott, nem a "görcsös" , mint este.
Az volt a gyanús, hogy nem nagyon hallani olyant, hogy rögtön 5 perces fájásokkal indulna a szülés, ezért gondoltam, hogy ez még nem valószínű...
Másnál is volt már ilyen?
Egyik ismerősünknek aki most kb 37-38 hetes a múlt héten volt egy nap 10 perces fájásai, de aztán elmúltak. Még mindig egyben vannak.
Szerintem hívd fel a dokidat, ő megmondja tutira hogy bemenjél-e vagy sem.
Minden jót, nemsokára könnyű szülést kívánok!
30 hetes kismami
Szia! Milyen érdekes.......én is a 37.hétben vagyok és ugyanez volt éjjel csak nekem 10 perces volt! Elkezdett fájni a derekam és kinyomta magát a picúr és akkor "tetőzött" a fájdalom majd elmúlt 10 perc múlva megint......ja hozzáteszem tegnap reggeltől fájt a szeméremcsontom is nagyon!Neked hol fájt?Mert nekem a derekam és körbe fájt végig de amikor "tetőzött"akkor a szeméremdombnál fáj nagyon!Kíváncsi vagyok a válaszokra mert én segíteni nem tudtam hisz én sem tudom mi van?! :)
Mikorra vagy kiírva?
Boldog babavárást erre a pár hétre:)))
Nekem azt mondta a szülésznőm, hogy ha elmúlnak akkor csak jóslók. Ha mégsem tudnámeldönteni, akkor üljek bele egy kád meleg vízbe, és ha elmúlik akkor jósló, ha nem akkor irány a kórház.
L.38h
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!