Tulajdonképpen mik a jóslófájások?
Miért csaj "jósló"? Mi a különbség a rendes fájás és a jóslófájás között?
Ma voltam CTG-n, ami nézi a fájások erősségét is, és párszor felment 40%-ig, egyszer pedig 75%-ra, amikor éreztem, hogy feszül a hasam, az orvosom azt mondta, hogy ez jósfájás volt. De mi a különbség a jósló és a rendes fájás között?
A jóslónál gyakorolgat a méhed, a rendesnél pedig nincs megállás, jön a szülés.
A különbség az intenzitásában van, meg abban hogy a rendes fájás nem múlik el hanem erősödik és sűrűsödik.
Mondhatni rendszereződik. A jóslók meg össze vissza jönnek.
A jóslófájás is fájás, de előjön pl. 1-2-3 naponként, aztán elmúlik egy jó időre, megint előjön stb.
A rendes fájások egy idő után összerendszereződnek, egy nap többször , aztán fél óránként, aztán 20 percenként jönnek, stb.
Az nst gép nálam már 36 hetesen kiakad, olyan magas fájásokat mutatott, de az még nem volt igazi fájás, ez még nem jelentett semmit. Csak keményedett a hasam, néha nyilallt a hüvelyem, néha-néha volt mensiszerű fájdalmam, enyhén.
Amikor igazi lett, hát...azt nem lehet nem észrevenni. Más fájdalom, mint a jósló. Az igazi rendszeres és fájdalmasabb és nem múlik el, míg meg nem érkezik a baba...
A jóslók rendszertelenek voltak, elmúltak.
Igazi fájáskor a hasam két oldaláról elindult egy húzó fájdalom, a hasam közepén összpontosult és nagyon erős mensiszerű fájdalomként lehasított az alhasamba, miközben leszakadt tőle a derekam is. A jósló ehhez képest szúnyogcsípés volt nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!