Lehet ez a kis mennyiségű vérzés a kézi vizsgálat
miatt?
Nekem is így volt az első terhességemnél hogy reggel megvizsgált a doki és ugyen ezt tapasztaltam mint te és este mentem szülni. Lehet elkezdtél tágulni és be fog indulni a szülés. Figyelgesd magad és könnyű szülést kívánok sok egészséggel.
2013. jún. 20. 18:07
2/32 A kérdező kommentje:
köszi szépen a nyugtató szavakat... :))
Vizsgálat után eleve normális a kis mennyiségű vérzés, de el is indulhat tőle a szülés, ha ennyire a végén vagy. Az is lehet, hogy kézzel tágított egy picit, hogy beinduljon, ha tényleg fájt...
Nekem a héten az alhasam fájt vizsgálat közben, azt mondta, azért, mert a belső méhszájat tapogatja. Aznap este szerintem távozott a nyákdugó, egész nap görcsölgettem, de elmúlt, azóta alig egy-két keményedés van. De mondta is a doki, hogy szülés is indulhat ebből.
2013. jún. 20. 18:39
Első válaszoló vagyok, hogy vagy kedves kérdező azóta?
2013. jún. 20. 21:56
5/32 A kérdező kommentje:
Azóta annyi történt, hogy este elment egyik része a nyákdugónak (gondolom én h azt volt, hisz ilyen barnás nyúlós trutyi volt), ma reggel meg a második része ( ez inkább sárgás színű ugyanolyan állagú trutyi). Várom a fejleményeket. Közben meg figyelem, h vajon a magzatvizem szivárog-e - néha picit átnedvesedik a bugyim, de nem erőssen- kb 3-4 csepp óránként- remélem csak folyás... Hjaj, milyen nehéz így a vége fele is... Na de még kitartok.. köszi az érdeklődést amúgy, nagyon aranyos vagy.. szép napot, majd jelzek a fejleményekről...
Hű ez már nagyon izgi. Remélem jól vagy, mivel reggel írtál. Nekem anno szerdán ment el a nyákdugó és pénteken jött a baba. Mostmár nemsokára túl leszel rajta és a karodban lesz a picikéd. Gondolok rátok és várom, hogy írj.
2013. jún. 21. 15:47
Második válaszoló vagyok. Hasonló a helyzet nálunk is. :) Kedden délután nyákdugó el, előtte nálam is vizsgálat volt, 2111-es méhszáj. Utána volt egy háromnegyed órás időszak 3 perces keményedésekkel, de elmúlt. Azóta összevissza keményedek. Most épp nézzük az órát, lehet, hogy 5 percenként jönnek...
Lehet, hogy egyszerre szülünk. :)
2013. jún. 21. 19:32
Hogy vagytok lányok? Nagyon izgulok értetek, lehet ez az időváltozás is meghozza a babát ha még egyben vagytok?
2013. jún. 22. 06:23
Nálam semmi, a tegnapi 5 percesek utána összevissza jöttek 2-3-5 percenként, aztán mintha elvágták volna. Napok óta riogat minket ez a gyerek. :)
Kérdező, nálad van valami? Vagy már meg is született?
2013. jún. 22. 09:10
10/32 A kérdező kommentje:
Most látom h mindketten irtatok... :P Nálam is változatlan a helyzet, a kisfiam csak nem akar még megszületni... :) Minden görcsnél vagy keményedésnél érzem, h na most kezdődnek az igazi fájások, de sehol semmi :) Úgyhogy még mindig várunk most már 2 napja nyákdugó nélkül.. :D Még mindig szülhetünk egyszerre :D
Kapcsolódó kérdések: