Vizsgálat utáni barnázás, pecsételo vérzés normális a 37. hétben, ugye?
Hát szerintem nem normális, maximum előfordul. 3 gyerekem van, sosem véreztem egyetlen vizsgálattól sem.
Jól "megpiszkálhatott" a doki.
Mondjuk bajnak nem baj, ha beindulna a szülés akkor sincs már semmi gond!
Nekem volt a 40. héten vizsgálat, kicsit tágított kézzel az orvos, utána barnáztam én is, de meg is indult a szülés.
Ha téged nem tágított, csak vizsgált, akkor menj be a kórházba szerintem.
Ok, ne haragudj. Ez nem derült ki a kommentedből, viszont sajnos rengeteg az indokolatlan indítás is.
Minden esetre Kérdezőnél bizonyára nem erről volt szó!
Nekem az utolsó hónapban minden vizsgálatkor volt ilyen. A dokim előre mondta is, hogy lehet ilyen, de másnapra el is múlt mindig. Aztán a 39 héten pedig egyik vizsgálat után elindult a nyákdugó is...
Úgyhogy csak ha kevés és másnapra elmúlik, akkor nincs gond. De felhívhatod a dokidat, beszéld meg vele, ha megnyugtat...
Koszi a válaszokat. Nem, egyáltalán nem sok a vérzés/barnázás csak a doki nem szolt, hogy ez elofordulhat. Igaz, eddig sosem fájt a vizsgálat, most azért eléggé "megnyomorgatott" Meg azt mondta 1 ujjnyira nyitva vagyok, szoval szerintem ezért is volt fájdalmasabb.
Amugy progis császárom lesz mert farfekvéses a baba, ugyhogy habár már nem lenne koraszulott, de nem szeretném ha beindulna a szulés. Remélem nem is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!