Ma pisilés közben észrevettem, hogy barnás volt a vizeletem ez 5.3 hetesen nem normális ugye? Ultrogestan kúpot kaptam napi 3szor egyet.
A barnás vizelet mit takar? Sötétebb volt a kelleténél vagy barnás folyás is társult mellé?
Az előző normális, utóbbi SOHA nem az!
Első vagyok: Azonnal orvos! Ne várj arra hogy felvegye, lehet hogy elhajt hogy ez normális ( nem kevés ilyen esetről hallottam már, ezen az oldalon is). Menj be az ügyeletre AZONNAL! Kívánom hogy minden rendben legyen!
31 hkm
Köszönöm, hogy segítettetek! Most jöttünk meg a Klinikákról és már meg is vizsgáltak: van egy pici méhszájsebem, de amúgy minden rendben van, annyit mondott a doktornő, hogy nyugi a "pocakommal" miden ok, közben elértem a dokim és igazatok van, annyit mondott, hogy "nyugi ez normális".
A klinikákon sok pihenést javasoltak, meg ha bármi van pl: vérzés, láz akkor azonnal menjek be és megnéznek.
Még egyszer köszönöm Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!