Ma pisilés közben észrevettem, hogy barnás volt a vizeletem ez 5.3 hetesen nem normális ugye? Ultrogestan kúpot kaptam napi 3szor egyet.
Csak az a baj, hogy ő már nem is tudom hányadik dokim és fogalmam sincs hol találnék normálisat, ráad eddig mindegyik magándoki volt, mert az sztk-soknál is gondok voltak.
Én sajna nem nyugodtam meg, mert egy pici vérdarab jött ki most belőlem, amolyan alvadt-nyákos kb olyan dinnyemag nagyságú. (bocsi, hogy így részletezem)
Nincs más csak várni még egy hetet, mert mindenki elhajt, hogy minden rendben, főleg, hogy fiatal a terhességem, így még ezt nem is veszik komolyan!
Szia! Még mindig én :)
Mindenképpen kéne egy jó orvos, ha kell én mennék utána nagyon sokat. Egyébként én is váltottam egyszer dokit, egyáltalán nem bántam meg, sőt, most fogok váltani megint mert már ahhoz megyek akinél szülni fogok. De hidd el hogy nagyon megéri. Egészséges terhességnél is, nálad meg főleg! Nagyon jó egészséget kívánok neked a továbbiakban, és sok erőt ahhoz hogy ne hagyd magad elhajtani! A babád élete fogok kockán. Boldog babavárást!
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!