Semmi tunet, csak barnazas. Ez normalis? 7+2
Mult het penteken voltam uh-n. lattak a magzatot, vokt szivhang is, de tovabbra sincs semmi, de semmi tunetem.
Viszont tegnap elkezdtem barnazni, bagyon enyhen fajdalom semmi ilyen volt pont egy hete is. Akkor elmult. Ma viszont tovabbra is van barnazas (az ejjel nem), ugyanugy mint tegnap, fajdalom csak az egyszer volt az ejjel, max egy percig tartott es ugyan nem volt nagyon eros, de erosebb volt, mint az eddigiek. De nem tobb, es mondom 1 percig sem tartott.
Volt mas is igy? Ez mennyire remenytelen?
Valoszinu elmegyek orvoshoz, csak itt Angliaban az ilyenhez nem ugy allnak, mint otthon.
Aggodom!
Kedves masodik! Nagyon sajnalom, ami veled tortent! ha van egy kis idod leirod neked mennyire volt eros verzesed es, hogy voltak e fajdalmaid? Ha igen, milyen jelleguek?
Nekem most teljesen elmult a barnazas, mar ket oraja semmi. Persze az orvoshoz...vagy legalabbis a korhazba. De az is meg orak meg bejutok scanre vagy vmi vizsgalatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!