Normális a barnázás utro mellett?
Figyelt kérdés
6. hétben járok és elkezdtem egy kicsit barnázni. Leginkább csak a hüvelyemben van a váladék, tehát nem olyan sok. Napi 3 szem utrot szedek. Mi mást tehetnék még, hogy ne legyen gond a babával? Dokihoz nem tudok elmenni.2011. febr. 16. 18:52
1/12 anonim válasza:
ha ultro mellett is barnazol akkor valoszinuleg nem beagyazodasi gondok vammak hanem kromoszoma rendelenesseg es ebben az esetben a napokban erosodni fog a verzes es elvetelsz. van egy par oka a barnazasnak es ha nem vizsgalt meg meg orvos akkor lehet hogy csak huvelyserules, mehszalyseb vagy hematoma okozza a verset es ezekben az esetekben meg fog maradnia baba...nagyon szoritok hogy "csak" az utobbiak legyenek...az ulto melle vegyel magne B6ot (napi3x1) es fekves de egesz nap addig amig nem mulik el a verzes...szigoru agynyugalommal megmentheto a terhesseg...ez minden amit meg lehet tenni
2/12 anonim válasza:
Lehet, hogy kevés. Nekm 3x2 Utrot kell szednem. Hívd fel a orvosod, és mondd el neki a gondodat.
3/12 A kérdező kommentje:
Nincs orvosom. Itt az első uh a 12. héten van.
2011. febr. 16. 19:04
4/12 anonim válasza:
Akkor meg menj be az ügyeletre.
5/12 anonim válasza:
Húú az első válasz elég rémisző! Én 7 hetes voltam, amikor elkezdtem barnázni. Az orvosom kifejezetten ezért kezdte szedetni velem az utrogestant. Arra már nem emlékszem, hogy mennyit kellett szednem. Nem intett ágynyugalomra, tovább dolgoztam. Ha jól emlékszem a 10-11. hét kötnyékére teljesen elmúlt. Az utrot viszont fokozatosan kellett abbahagyni. Semmi baj nem történt. Mvst 4 hónapos és teljesen egészséges. :) Azért jó lenne ha mégis elmennél az orvoshoz.
6/12 A kérdező kommentje:
Itt a fejlett nyugaton nem úgy működnek a dolgok, mint otthon. Itt hazaküldenek, ha minimum nem lóg ki a beled.
2011. febr. 16. 19:13
7/12 A kérdező kommentje:
Akkor a 10-11 hétig végig barnázgattál?
2011. febr. 16. 19:14
8/12 anonim válasza:
Akkor mondd azt, hogy görcsölsz is, az nem mérhető még.
9/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Mármint a babám 4 hónapos. :)
10/12 anonim válasza:
Így van. A 10-11. hétig. De mivel egy kis életről van szó, ez azért ne nyyugtasson meg 100%-ig. Miért nem tudsz orvoshoz menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!