Lehet ez a kis mennyiségű vérzés a kézi vizsgálat miatt?
Figyelt kérdés
Ma vagyok 40 hetes és voltam nőgyógyásznál. Csináltak NST-t majd megvizsgált kézzel, h lássa nyíltam-e. Kellemetlen volt nagyon, azóta mintha kicsit görcsölgetnék és kis mennyiségű barna folyás is van. Aggódnom kéne? Vajon ő sértett meg valamit a hüvelyembe? Kérlek válaszoljatok!! Köszi2013. jún. 20. 17:36
21/32 anonim válasza:
Aranyosak vagytok lányok. Na de hogy vagytok ezekkel a frontokkal? Még egyben vagytok?
22/32 anonim válasza:
Igen, nekünk is első baba. A fronttól meg van őrülve, egész nap kapálózik, de semmi szülésre utaló jel. Holnap megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, mit mond.
Amúgy nekem az első tünetem pont a mellérzékenység volt. :)
23/32 A kérdező kommentje:
Én már egyre türelmetlenebb vagyok. Én is megyek ma a dokihoz, mert biztosra akarok menni h nem a magzatviz az ami szivárog.. Hasam is feszül, fiam ő pihen, alig ad élejelt magáról... Nálunk nincs frontváltozás.. Majd irj mit mondott a doki! Első mikor tesztelsz?
2013. jún. 25. 09:49
24/32 anonim válasza:
Na, nálam a múlt hét óta semmi nem változott. Méhszáj még mindig 2111, magzatmozgásra, külső "tapizásra" görcsölök (mondjuk ezt én nem érzem, de a doki igen). Egy hét túlhordást enged, jövő hét pénteken indítja, ha addig nem jön magától.
A teszt eredményére én is kíváncsi vagyok!
Kérdező, nálad mi a helyzet? Doki mit mondott?
25/32 A kérdező kommentje:
Megvizsgált, 1 ujjnyira vagyok kitagulva. Ha az éjjel nem indul be a szülés akkor holnap reggel be kell feküdnöm a kórházba. Majd jelzek onnan is h mi a szitu ;-)hátha holnap szülök..gondoljatok rám! ;-)
2013. jún. 25. 15:35
26/32 anonim válasza:
Ez egyre izgalmasabb. Hátha éjjel. :) Gondolok Rátok.
Akkor nem magzatvíz szivárgott, ha jól sejtem.
27/32 anonim válasza:
Azért nem jeleztél, mert szültél? :)
Első, teszteltél már?
28/32 anonim válasza:
Csak nem szül valaki lányok? Írjatok ám ha van időtök és erőtök. Minden jót a kórházban.
29/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tegnap, 27.én reggel fél 7kor világra hoztam kisfiúnkat.. ;-) tündéri legényke, most épp a magzati koráról álmodik. :-D még mindigolyan hihetetlen h a miénk ez a kis csoda. Írjátok magatokról
2013. jún. 28. 18:45
30/32 anonim válasza:
Szia gratulálok és sok egészséget kívánok. Annyira szurkoltam. Majd még pár nap és nálam is kiderül. Szoríts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!