Mennyi verzes normalis egy vizsgalat utan?
Figyelt kérdés
34+4 vagyok, vizsgalat utan kb fel ora alatt atvereztem egy tisztasagi betetet. Azota is erzem hogy jon meg valami, meg picit gorccsolok is, de nem akarok futkosni a wcre hogy ellenorizzem. Most persze gyorsan lefekudtem. Hany ora utan mennetek vissza a dokihoz?2012. febr. 23. 10:09
2/6 anonim válasza:
Most!!!!!!A vérzés szerintem egyáltalán nem normális!
Én csakis a szülés előtt pár órával véreztem meg a vizsgálat után,előtte sosem!
4/6 anonim válasza:
azonnal menj a kórházba nehogy baj legyen!!!!!!!!!!!!!
5/6 anonim válasza:
Azonnal!
Ha voltál már, írd meg mit mondtak, bár gondolom úgyis benn kellett maradnod.
6/6 anonim válasza:
Előző babómmal én is így voltan, nekem nyitva volt a külső méhszályam, ezért elég gyakran ellenőrizték is. Harminc valahanyadik hét után az összes vizsgálat után volt minimális vizeskés vérzésem. Azt mondta az orvosom, hogy érzékeny, puha a méhszájam. De a mennyiség közel sem egy betétnyi volt... Szerintem legalább hívd fel, de jobb ha lát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!