Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet ez a kis mennyiségű...

Lehet ez a kis mennyiségű vérzés a kézi vizsgálat miatt?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 40 hetes és voltam nőgyógyásznál. Csináltak NST-t majd megvizsgált kézzel, h lássa nyíltam-e. Kellemetlen volt nagyon, azóta mintha kicsit görcsölgetnék és kis mennyiségű barna folyás is van. Aggódnom kéne? Vajon ő sértett meg valamit a hüvelyembe? Kérlek válaszoljatok!! Köszi
2013. jún. 20. 17:36
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
:) Te hol szülsz? Ha már úgyis egyszerre fogunk...
2013. jún. 22. 18:42
 12/32 A kérdező kommentje:
Erdélyben.. Lenne még egy kérdésem- ugye nem a magzatviz szivárog ha óránként kb 3-4 cseppnyi vizes folyás van a bugyimban. Van h 2-3 órán keresztül semmi, aztán ilyen vizes folyás szerű cucc. Ha a magzatviz lenne az állandó és több lenne nem? Mindenért parazok már!! Kitartást nektek!
2013. jún. 22. 21:37
 13/32 anonim ***** válasza:

Jótól kérdezed, én már jártam a kórházban is magzatvíz szivárgás miatt, ami persze nem az volt. :)

Ott egyébként azt mondták, hogy folyamatosan kéne szivárognia, de olvastam már olyat is, hogy ha a baba feje be van ékelődve, akkor fekve jobban jön, állva egyáltalán nem. Próbálgasd, tegyél be száraz papírt, nézd, hogy ázik-e. Meg állítólag a magzatvíz édes illatú, kicsit csúszós "víz". De, ha bizonytalan vagy, inkább nézesd meg egy kórházban. Nálam valami papírral nézték, hogy az-e.

2013. jún. 23. 08:58
 14/32 A kérdező kommentje:
Nekem inkább álló helyzetben van, fekve egyáltalán.. És kicsit csúszós, meg nyúlós enyhén, úgyhogy ezért remélem h nem magzatviz csak folyás. Holnap megnézem a gyógyszertárba a betétet ami kimutatja ha magzatviz vagy sem, de lehet ha itt ilyenről nem hallottak. :P Helyi kórház nem opció, ott még rendes szívhangfigyelő sincs..
2013. jún. 23. 14:05
 15/32 anonim ***** válasza:

Pff... Akkor nálunk azért jobb a helyzet. Vagy én járok jó helyre. Mikor fektetnek be? Meddig engedik túlhordani?

Állítólag drogériákban is lehet kapni valami ilyen papírt, ha esetleg van nyitva a környéketeken. Már én is akartam venni, de eddig nem jártam utána.

2013. jún. 23. 15:30
 16/32 A kérdező kommentje:
Ha nem indul be a szülés akkor pénteken befektetnek, arra már 41+1 leszek... Te hányadik hétben vagy? Kedves első, már nem is izgulsz értünk? :D
2013. jún. 23. 19:01
 17/32 anonim ***** válasza:

Csütörtökre vagyunk kiírva.

Remélem, azért péntekig megindul magától. Az még egy csomó idő, jó kis frontokkal. :)

2013. jún. 23. 19:04
 18/32 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Jaj lányok nagyon izgulok értetek csak bevallom őszintén egy kicsit el vagyok magammal is foglalva mert babát szeretnénk és elterveztem, hogy nem figyelem magam de már nem tudok nem odafigyelni a mellérzékenység miatt. Remélem hamar szültök és gyorsan. Minidg olvasom a kérdést, úgyhogy veletek vagyok.
2013. jún. 23. 21:46
 19/32 anonim ***** válasza:

Első, én ugyanezt mondtam a szüléssel kapcsolatban. Hogy én nem fogom figyelgetni a tüneteket, meg türelmetlenkedni, jön, amikor jönni akar. Úgy tűnik, az ember megőrül, amikor helyzetbe kerül. :)

Remélem, nálad is baba van a dologban. Majd írj, hogy mi lett.

2013. jún. 24. 09:34
 20/32 A kérdező kommentje:
Első, kivánom, h mihamarabb összejöjjön nálatok is a baba. Másadik, nektek is első baba lesz? Én még mindig nem vagyok biztos abba, h folyásom van vagy magzatviz, inkább úgy tünik h folyás, de na.. Várom már a végét!!! Kitartást nektek
2013. jún. 24. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!