Lehet ez a kis mennyiségű vérzés a kézi vizsgálat miatt?
Jótól kérdezed, én már jártam a kórházban is magzatvíz szivárgás miatt, ami persze nem az volt. :)
Ott egyébként azt mondták, hogy folyamatosan kéne szivárognia, de olvastam már olyat is, hogy ha a baba feje be van ékelődve, akkor fekve jobban jön, állva egyáltalán nem. Próbálgasd, tegyél be száraz papírt, nézd, hogy ázik-e. Meg állítólag a magzatvíz édes illatú, kicsit csúszós "víz". De, ha bizonytalan vagy, inkább nézesd meg egy kórházban. Nálam valami papírral nézték, hogy az-e.
Pff... Akkor nálunk azért jobb a helyzet. Vagy én járok jó helyre. Mikor fektetnek be? Meddig engedik túlhordani?
Állítólag drogériákban is lehet kapni valami ilyen papírt, ha esetleg van nyitva a környéketeken. Már én is akartam venni, de eddig nem jártam utána.
Csütörtökre vagyunk kiírva.
Remélem, azért péntekig megindul magától. Az még egy csomó idő, jó kis frontokkal. :)
Első, én ugyanezt mondtam a szüléssel kapcsolatban. Hogy én nem fogom figyelgetni a tüneteket, meg türelmetlenkedni, jön, amikor jönni akar. Úgy tűnik, az ember megőrül, amikor helyzetbe kerül. :)
Remélem, nálad is baba van a dologban. Majd írj, hogy mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!