Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik fajta övterelőt érdemes...

Melyik fajta övterelőt érdemes megvenni, amelyik csípőn megy vagy amelyik a combokon?

Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:
olyat nem láttam még, ami csípőn megy, nekem combos van, besafe, tök jó! :)
2013. jún. 18. 13:52
 2/8 Kerria ***** válasza:
Az enyém is BeSafe ( [link] ) eddig szerencsére nem volt használatban nálam. Sógornőmtől kaptuk, ő 7 hónapos volt, amikor az öve "használt"... a fiának semmi baja!
2013. jún. 18. 14:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Szintén BeSafe-es kismama vagyok! A 10-12. héttől kezdve használjuk, combra vezeti energiát, ha úgy adódna... Szerencsére nem volt rá szükség, ne is legyen. Olyan volt, hogy hirtelen féknél rántott már a biztonsági öv, és éreztem, hogy ez szerencsés volt, hogy nem a pocimat nyomta, de ebben az esetben inkább kényelmi funkció volt, mint biztonsági. Mindenesetre ajánlom ezt a fajtát!

31 hkm

2013. jún. 18. 14:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is BeSafe-et használok, balesetünk, hála Istennek, nem volt, de nagyon kényelmes vele. Az elején bénáztam a bekötéssel, de elég hamar bele lehet jönni.
2013. jún. 18. 19:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2013. jún. 19. 10:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Ugyanezt a technológiájút használom, csak nem ezt az árfekvést. Fele áron lehet a Brendonban ugyanilyet kapni, csak jól eldugják. :)

Én is kezdtem megbánni a nyáron, hogy nem a másikat vettem, mert ezt meredek szoknyában használni, viszont többszöri hirtelen fékezés után rá kellett jöjjek, hogy a combos nagyon jól tart.

2013. jún. 19. 23:40
 7/8 anonim ***** válasza:
kölcsönözöni is lehet!!! 13e ft, és 100%-ban levásárolható a mininmano-ban :)
2013. jún. 20. 08:09
 8/8 anonim ***** válasza:
2013. jún. 26. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!