Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség előtt álmodtatok...

Terhesség előtt álmodtatok babával? Ha igen az a gyermeketek volt?

Figyelt kérdés
2020. nov. 15. 01:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Fuuu én többször is.

-Utcán sétáltam, betértem egy boltba, vettem terhességi tesztet. Fényes nappal egy hegyen (igen hegyen 🤣) megcsinaltam a tesztet és pozitív lett. Nagy volt az öröm.

-Többször álmodtam fájdalommentes szülésről. Utána megkönnyebbültem, hogy ja hát csak ennyi volt a szülés. Aztán odahoztak mellem 1 játék babát, hogy tessék itt a gyerek. 🤣Ez az álom nálam többször visszatért.

-Egyszer azt álmodtam, hogy szülés után vagyok és kegyetlenül fájt a seggem. De baba sehol nem volt csak vergodtem a szülőagyon 🤣

-Egyszer azt álmodtam, hogy terhes vagyok, mozgolodott a baba.

-Egyszer egy meseszép szokehaju, kék szemű kislányom született. Tényleg gyönyörű volt.. Azt a tekintet soha nem felejtem el.

Meg nincs babám de 5 hónapja rajta vagyunk az ügyön. ☺️🙈 Ezek az álmaim nem mostanában voltak, hanem évekkel ezelőtt tinikent.

2020. nov. 15. 13:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Álmodtam többször, nagy és sötét hajú kisbabáról. Született egy világos hajú kisfiam. 😄
2020. nov. 15. 16:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem, hogy álmomban lány volt. :)
2020. nov. 15. 16:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Én igen, bár álmomban nem baba volt, hanem már ovis kisfiú :) 1-2 hónapra rá meg fogant a kisfiam, februárra várjuk 🥰
2020. nov. 16. 05:35
 15/17 A kérdező kommentje:
Én nagyon sokszor álmodtam . Először hogy terhes voltam, utána hogy megszültem, utána egy kisbabával kisfiú volt. És pár hónapra egy talán 1 éves kisfiúval álmodok aki ugyan úgy néz ki mint az apja csak a szeme az enyém. Remélem nem fog megjönni.😊
2020. nov. 16. 09:32
 16/17 A kérdező kommentje:
Sajnos megjott. 😩
2020. nov. 16. 17:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Mielőtt pozitívat teszteltem a második babámmal, előtte este álmodtam hogy tolnak be a műtőbe császárra, és utánna mondták hogy fiú lett.. Én meg mondtam a nevét. Egyáltalán nem agyaltam kattogtam rajta pedig. Úgy voltunk vele hogy jön amikor jön majd a második baba. Hát fiam lesz, és a neve is az lesz. 20 hetes vagyok vele most, és császárom lesz :D Az első kislányommal mielőtt terhes lettem, a barátnőm 3 éves kislánya mondta hogy baba van a pocimba" és mutogatott a hasamra. Pár nap múlva rá pozitívat teszteltem :D Azt tudni kell hogy rá nagyon vágytunk már.. Nagyon régóta próbálkoztunk és mindenki nagyon drukkolt már nekünk hogy végre legyen babánk.. A kislány apja meg azt álmodta hogy mondom neki hogy terhes vagyok (kollégám volt). Ezt utólag mondta el nekem. Amikor is a nyakába ugrottam örülve hogy "Képzeld terhes vagyok :D akkor mondta hogy ezt így megálmodta pár napja :D
2020. nov. 16. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!