Terhesség előtt álmodtatok a babátokról? Valami jel lehet?
Sziasztok!
Én nem álmodtam még babáról, csak menstruálásomról és arról tudom, hogy az azt jelenti, hogy tudat alatt félek a terhességtől.
De tudomásom szerint fiú babáról álmodni jót jelent, lányról elvileg rosszat.
A régi álmoskönyvek szerint.
Amúgy én remélem, hogy a félelmemből semmit nem érez a babám, de amúgy nekem ez 2 éves álmom.
Nekem sajnos negatív álmom volt. Azt álmodtam, hogy mentem a dokihoz és nem akarta elhinni, hogy terhes vagyok és nem is akart megvizsgálni. Aztán nagynehezen "rábeszéltem" és közöle, hogy ikreim vannak, de nyitott gerinccel és nem él egyik sem. Erre ébredtem, szörnyű volt.
Aznap kellett mennem ellenőrzésre, és ott a puszta valóság várt már, elhalt a terhességem a 7. héten. Szerintem valami tudatalatti dolog volt ez nálam, hogy megéreztem a bajt.
De szerencsére most újra babás vagyok és most csak olyasmit álmodtam én is, hogy szopizik a babám és minden rendben. :)
Remélem mihamarabb összejön neked is a babó, majd írd meg mindenképpen! :) Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!