Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség előtt álmodtatok a...

Terhesség előtt álmodtatok a babátokról? Valami jel lehet?

Figyelt kérdés
Nálunk fél éve nem sikerül,ma reggelre azt álmodtam hogy szoptattam a babám. Olyan élethű volt, nagyon boldogan ébredtem.
2009. júl. 6. 14:49
 1/10 anonim ***** válasza:
ennek örplj, ha nem is válik azonnal valóra. én mindkét terhességem megálmodtam, igaz nemcsak akkor álmodtam ezt, amikor tényleg bejött.
2009. júl. 6. 14:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon jó lenne már,ha babás lennék.
2009. júl. 6. 15:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Én márciusban sokszor azt álmodtam, hogy a kezemben tartom, szoptatom vagy fürdetem a babámat. Most a 17. hétben vagyok pedig sokáig vártunk erre a babára. Szerintem mindenképpen jel, ha másra nem, akkor arra, hogy végre kész vagy az anyaságra. Sok sikert!
2009. júl. 6. 15:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Szép napot !
2009. júl. 6. 15:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Én azt álmodtam,hogy szülök. Akörül eshettem teherbe. Ja,és egyáltalán nem vártam hogy baba legyen,szóval nem azért álmodtam,mert annyira akartam...utána azt is megálmodtam,hogy fiú! =)
2009. júl. 6. 16:51
 6/10 anonim ***** válasza:
azt én is megálmodtam hogy fiam lessz!és fiam lett:)
2009. júl. 6. 17:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én nem álmodtam még babáról, csak menstruálásomról és arról tudom, hogy az azt jelenti, hogy tudat alatt félek a terhességtől.

De tudomásom szerint fiú babáról álmodni jót jelent, lányról elvileg rosszat.

A régi álmoskönyvek szerint.

Amúgy én remélem, hogy a félelmemből semmit nem érez a babám, de amúgy nekem ez 2 éves álmom.

2009. júl. 6. 17:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én is azt álmodtam, hogy szoptatom a kisbabámat és rá egy -két napra pozitív lett a tesztem:-) most 7 hetes vagyok:-)) Sok sikert
2009. júl. 6. 17:59
 9/10 anonim ***** válasza:
szia!azt álmodtam,hogy kórházban vagyok gyönyörű kislányom született.1 hét múlva pozitív lett a tesztem.
2009. júl. 6. 18:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos negatív álmom volt. Azt álmodtam, hogy mentem a dokihoz és nem akarta elhinni, hogy terhes vagyok és nem is akart megvizsgálni. Aztán nagynehezen "rábeszéltem" és közöle, hogy ikreim vannak, de nyitott gerinccel és nem él egyik sem. Erre ébredtem, szörnyű volt.

Aznap kellett mennem ellenőrzésre, és ott a puszta valóság várt már, elhalt a terhességem a 7. héten. Szerintem valami tudatalatti dolog volt ez nálam, hogy megéreztem a bajt.

De szerencsére most újra babás vagyok és most csak olyasmit álmodtam én is, hogy szopizik a babám és minden rendben. :)

Remélem mihamarabb összejön neked is a babó, majd írd meg mindenképpen! :) Szorítok!

2009. júl. 6. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!