Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20-30 hetes kismamik! Van...

20-30 hetes kismamik! Van kedvetek feltenni a babátokról 4D-s képeket?

Figyelt kérdés

Az én babám ezeken a képeken 23. hetes:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 15. 12:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
12%

Nezd, kedves Kerdezo!

Elhisszuk, hogy nagyon izgatott vagy, es meg szeretned osztani a vilaggal a kepeidet a babadrol, de ez rajtad kıvul mast nem erdekel.

En sem teszem fel oket, mert minek? Hogy udvariassagbol egymaseit dicsergessuk?

Raadasul ezeken a kepeken minden baba egyforma.

2011. júl. 15. 12:55
 2/13 anonim ***** válasza:
hű de morcosan ébredt valaki
2011. júl. 15. 12:57
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy csak engem érdekelne:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Én is szívesen nézem más babáját. De ha nem tetszik a kérdés, minek kattintottál rá?

2011. júl. 15. 13:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Ne foglalkozz a rosszindulatú megjegyzéssel, valaki nagyon morci és bunkó. Én megnéztem a babádat és nem udvariasságból mondom, de nagyon aranyos, mint ahogy minden picúrka aranyos pocaklakónak is és miután megszületett is. Ilyenkor már van arcformája, így azt senki ne mondja, hogy nem aranyos. Minden baba az. Én nem tudok feltenni az enyémről, mert már 3 éves elmúlt, de édes volt akkor is és most is az! :) Gratulálok!
2011. júl. 15. 13:17
 5/13 anonim ***** válasza:
ezt a bunkó válaszolót!!! nem érte az ilyen minek válaszol, sőt minek olvassa el, tovább megyek az ilyennek helyes sincs itt!!!!4 én még csak 13.hetes vagyok és nem voltam még 4d majd én is 20 hét körül megyek szeretnék menni..és engem igen is érdekelnek az ilyen képek, kifejezetten keresem öket!:) mert én még csak most 12.hetesen láttam elöször a babámat a monitoron..
2011. júl. 15. 13:27
 6/13 anonim ***** válasza:

[link]

Zalán 24 hetesen

2011. júl. 15. 13:35
 7/13 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülök neki, hogy tettél fel képeket :) Nagyon szép a kis picurod. Én 2 hét múlva megyek 4D-re és én akkor leszek 23 hetes. Remélem nekünk is ilyen jó képeket csinálnak mint nektek :)
2011. júl. 15. 13:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Szia! Először is, ne foglalkozz az első válaszolóval, nem gyengén tapló az illető! Igenis oszd meg a világgal minden örömöd és boldogságod! Nagyon aranyos babád van, jók lettek a képek róla! Milyen nemű lesz? Ő az én kislányom 23 hetesen: [link] Sok boldogságot!
2011. júl. 15. 14:16
 9/13 anonim ***** válasza:

na mégegyszer!

[link]

2011. júl. 15. 14:18
 10/13 anonim ***** válasza:

...még egy kép

[link]

2011. júl. 15. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!