Akik a végén jártok, kismamák, ti is érzitek a végét, ti is álmodtok babátokról és ti is már nagyon várjátok? Érzitek azt a ˝más˝ érzést így a finishben?
Még csak 32 hetes vagyok, de kavarognak bennem is hasonló gondolatok. :) Sokszor álmodom a babával, szoptatni szoktam, illetve ahhoz készülünk.
Sokszor úgy érzem, még nagyon-nagyon messze van a vége, máskor pedig, hogy egy pillanat és itt a babám.
Hihetetlen, de én mostanában nem álmodom4Párszor álmodtam a szülésről, de mostanában nem!Ez a második babám, az elsőnél sokat álmodtam!10 hetesen megálmodtam hogy lány.
Aztán hogy szép göndör hajú kislányom totyog a szobában,, stb!Persze még véletlen sem hasonlít az álmomban szerelő kislányhoz!És a szülésem is teljesen más volt mint az álmomba!Ezeknek az álmoknak nem szabad nagy figyelmet tulajdonítani, mert nincs alapja, csak a baba utáni vágy, félelmek,gondolatok jönnek vissza benne!
Szia,
én még csak 30 hetes vagyok, de már álmodtam, hogy megszoptatom a babám, meg, hogy császárral szültem és bent vagyok a kórházban.
Korábban azt is megálmodtam, hogy fiú lesz és ezt az UH-n is megerősítették. Már én is várom a végét. Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!