Egri kismamik! Ti mikor kaptatok uh-os képet a babátokról?
Hétfőn megyek 12. hetes uh-ra, és nagyon szeretnék képet a piciről. Kérnem kell? És mennyit kell érte fizetni? Sztk-s rendelésre járok.
Köszi a válaszokat!
Szia!
Kérni kell a vizsgálat elején
2D-s fekete fehér 1000 Ft
3D-s szines 2000 Ft, de nem fognak nagyon küszködni, hogy jó képet kapj, ahogy esik,úgy puffan alapon majd kinyomtatnak nagy duzzogva egyet...
Attól függ, hol csinálják majd. Ha az SZTK 1. emeletén, arról nem tudok nyilatkozni. Amikor nekem a 12 hetes volt, akkor onnan átküldték a 12 hetes UH-ra váró kismamákat szülészetre, ahol a 4D-t is csinálják. (Ne tudom, ez mindig így van-e, akkor így volt.) Nálam készült több fajta fotó is, színes, fekete-fehér is, és választhattam több jó felvételből is. Szóval én nem panaszkodom. Megcsinálják a fotót, fizetsz a kartonozó melletti pénztárban, majd visszamész a kapott számlával, és tiéd a legszebb fotó a kis manódról!
32 hetes km
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az első emeletre kell majd mennem,remélem sikerűl kicsikarni belőlük egy képet :)
Azt hiszem, ez intézményenként változó.
Nálunk az SZTK-ban nem kell fizetni, képet pedig akkor kapok, amikor kérek - és nyilván mindig kérek :)))
Bp. XXII. ker
22 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!