38 hetes kismamik hogy vagytok?
fáj minden porcikám,alig birok már döcögni,az ágyban egedül már megfordulni sem tudok,gyakorlatilag a wcről is csak ugy tudok fel állni ha megkapaszkodom a mosdóba.+ rettegek a szülétől (1baba) ja és akkora a hasam,hogy barátnőmnek 36hetesen ikrekkel sem volt ekkora. nálad jobb vagy rosszabb a helyzet?
:-)
36+1 napos vagyok, így nem egészen nekem szól a kérdés, de érintettnek éreztem magam.
Első Babó, így szokatlan minden. Éjjel nem találom a megfelelő pozíciót, sehogy nem jó aludni, forogni nyögések kíséretében tudok. Éjjel általában kétóránként kelek pisilni, és kezdem érteni a terhes kifejezést. Édes teher ugyan, de teher :) Újabban az ujjperceim fájnak, ha ökölbe szorítom a kezem az kellemetlen. Gyomorégéshez továbbra sem tudtam hozzászokni... néha jönnek jósló fájások is.
Sziasztok!Nálam sem annyira vészes a helyzet bár nekem is nagy a pocakom,a pisilés engem is kínoz éjszaka 3 szór is,a zoknit apa húzza fel nekem a cipőm meg bebújós mert különben nem menne a felhúzása,ma voltam NST-n és minden rendben méhszájam 2111-es, lepény már 3-adfokon érett,kicsikém 3kg. felett van már,nagyon várom már a nagy napot még van pont 2 hetem,de örülnék ha minél előbb elkezdődne,már nagyon szeretném ölelni a kislányunkat.Nekünk is első baba,nagyon türelmetlenek vagyunk.Remélem nem lesz baj és normális szülésem lesz ezt kívánom nektek is könnyű és problémamentes szülést! :)
üdv.38hkm.
Nekem második gyermek:-) Már nagyon várom, hogy túl legyünk az egészen. Ráadásul itt a 2évesem, aki nagyon anyás, nehezen fogom viselni a kórházi napokat.
Egyébként jól vagyok, a hasam hatalmas, folyton wc-re járok:-) És olyan vagyok mint egy teknős:-) Viszont tudom, hogy nemsokára vége, és utána meg "vissza kívánom" a kisasszonyt majd:-)
Könnyű szülést Nektek! És kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!