Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetes kismamik hogy vagytok?

38 hetes kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én már nehezen bírom, meg türelmetlen vagyok :)
2011. nov. 7. 18:41
1 2
 11/14 anonim válasza:

Nekem is hatalmas a hasam, nehéz is, meg már le is ereszkedett, de ennek ellenére a gyomorégés még mindig nem jobb. Aludni nehezen tudok, óránként pisilek, de reggelre a lábfejem és a bokám hatalmas marad, nyáron legalább még kisebb lett reggelre...

A vérnyomásom ingadozik, hol 110/70, hol 150/90, pedig 2 féle vérnyomáscsökkentőt szedek napi 3szor.

Én már nagyon nem bánnám, ha kijönne a baba...:)

2011. nov. 8. 10:13
 12/14 anonim válasza:
Jah és iszom málnalevél teát, gyógyszertárban én sem kaptam, mert készlethiány volt, de 2 nap múlvára rendeltek nekem. Cimicifugát ás Caulophyllumot szedek napi 2x5 golyót, hát nem tudom segít e, de bizti nem árt...
2011. nov. 8. 10:15
 13/14 A kérdező kommentje:
Én a Tescoban lévő gyógynövényboltba vettem, de szerintem a DM-ben is van.
2011. nov. 8. 10:36
 14/14 anonim ***** válasza:
A málnalevél teát én is gyógynövény boltban vettem.
2011. nov. 8. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!