Kismamik, dolgoztok valamit amíg gyesen vagytok?
Ezek csak lehúzások, be ne dőlj nekik
Amúgy sincs munka, gondolod majd egy terhes, gyes-en lévő kismamának adnak otthoni munkát
Nincs ötletem én is gyes-en vagyok, 2,5 éves korában nem vettek vissza.
sokan vateráznak, tesz-vesz-eznek
Nekem az eredeti szakmám női szabó és március óta mei tai-okat (babahordozó) varrok és a teszveszen, meskán eladom őket. Van, hogy sokat adok el, 15-20-25-db-ot de van, hogy csak 8-10db-ot. Akkor is megéri nekem mert ha csak 15.000.Ft-om van belőle havonta az már nagyon nagy segítség. Csináltam baba ágyneműket is de azt már nem csinálom és a maradék mei tai anyagokat is most feldolgozom még 1-2 hét alatt aztán befejeztem mert 28hetes vagyok itthon van egy 2,5 éves és azért ez meg csak egy fizikai munka akárhogy is nézem. Ideje letennem a lantot. :)
Különben nagyon gondolkozom,hogy ha megszületik a kistesó és egy kicsit nagyon lesz, akkora, hogy tudok mellette is dolgozni akkor használt ruházni fogok szintén a teszveszen. Ezek mind olyanok, hogy kell egy kis befektetés hozzá, Mondjuk 30.000.-40.000.Ft de visszajön az haszonnal kis idő múlva. Persze utána megint bele kell fektetned stb...de ha ügyes vagy és jól csinálod megéri és úgy csinálod ahogy Te akarod és akkor amikor Te akarod, nem vagy hozzákötve senkihez (csak a vásárlókhoz).:). Nézz szét a teszveszen mivel lehetne foglalkozni hátha találsz valamit.
Vaterára most akarom felrakni saját régi ruháimat, amiket már nem hordok. (van olyan is amit soha nem is hordtam).
Sajnos nem tudok varrni, pedig ez nagyon jó ötlet lenne. Kézügyességgel kapcsolatos dolog, amit már csináltam a gobelin kép készítés. De nem tudom mennyire "kapkodnák" el ha csinálnék képeket.
Vaterások! Légyszi írjatok, hogy mi a siker titka. Árveréssl értékesítetek vagy fix árral /+ajánlható ár/? Kiemelitek a terméket? Vagy nagyon olcsón kell adni!
Van egy csomó cuccom, amit szivesen felraknék, de hogy kezdjek bele (már teljes jogú felhasználó vagyok), jó lenne reális áron megszabadulni tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!