Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetes kismamik dolgoztok...

27 hetes kismamik dolgoztok még? Meddig akartok?

Figyelt kérdés
Én alig várom a Karácsonyt,mert onnantól kezdve vége a munkahelyi munkának. 27 hetes km
2010. nov. 26. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Én már 12 hetesen eljöttem.

27 hetesen hol dolgozol és mit?

2010. nov. 26. 13:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Van egy állateledel boltunk és ott vagyok eladó,de nagyon nincs forgalom, ugyhogy lassan be is zárjuk.
2010. nov. 26. 13:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát, ha még bírod - de gondolom, ott van bőven cipelni meg hajolgatnivaló is - akkor maradj.Én az itthoni melóval is lightosan vagyok, mert már most elég nagy a pocim, 130 centi ( 150 magasságomhoz képest), és a védőnő is kíméletes munka végzést javasolt.

Ha irodán dolgoznék, talán most fejezném be én is, de sajna egy 3 műszakos tekerő gyárban dolgozom, ahol 10 perces szünetek vannak enni-inni-wc-zni és még visszaérni a munkaterületemre.

:P

28 hetes km

2010. nov. 26. 13:35
 4/6 anonim ***** válasza:
36 hetes vagyok, 30 km-re járok be dolgozni, nyelvet tanítok. Jövő héten hagyom abba:) Nekem sokat segít elterelni a figyelmemet az apró kellemetlenségekről. Első gyerekkel nem dolgoztam terhesen, és folyton figyelgettem meg analizáltam magam, hogy itt fáj-ott fáj. A munkám nem megerőltető és szeretem csinálni, úgyhogy kihúzom a 37. hétig. Persze csak a doki jóváhagyásával!
2010. nov. 26. 14:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Én most leszek 28 hetes vasárnap, de még dolgozom. Szerintem végig fogok, tekintve, hogy irodai munkát végzek többnyire, és azt is itthon. A mászkálós részéről már lemondtam a munkámnak, kb. 2 hete.
2010. nov. 26. 16:53
 6/6 anonim válasza:
36 h kismama vagyok és 3 hete hagytam abba a munkát (irodai). Napi 9-10 órát ültem a gép előtt, már fáradt voltam a végén, a lábam is vizesedett. Viszont azóta meg jövök megyek, takarítok és még a jövő héten költözünk is. Teljesen jól érzem magam, de ami különbség az állandó gép előtt ülés és a jövés menés között, hogy most amikor úgy érzem elfáradtam leülök, lefekszem (de a ledőlés is eddig 2x fordult elő). Mindenki másképp bírja, én pl. az elején 5 hétig nyomtam az ágyat, mert olyan rosszul és gyenge voltam. Mindenki maga dönti el hogy érzi, hogy bírja.
2010. nov. 27. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!