Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Augusztusra kiirt kismamik!...

Augusztusra kiirt kismamik! Hogy vagytok? Keszen alltok mar a nagy napra? Dolgoztok meg?

Figyelt kérdés
Mi a 35. hetben vagyunk, es meg 2 hetet dolgozok, mar alig varom, hogy otthon legyek!
2009. júl. 17. 10:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Kedden éreztem először a jóslót,hát elég kellemetlen volt! Napok óta nemtudok aludni,de nem azért mert kényelmetlen,hanem mert rengeteget járok pisilni,van hogy egy éjjel 10-15-ször is! Szerdán voltam a dokinál,és azt mondta hogy szépen bevan ékelődve a kisfeje a drágámnak. Már nagyon várjuk a kislegényt:)

Már 23 hetesen abba kellett hagynom a munkát,mert rengeteget görcsöltem,keményedtem,és a lábam sem bírta az álló munkát.

A készenállásról annyit hogy lelkiekben már felkészültem,tehát most még nem aggógok,remélem a "célvonalban"sem fogok!:) Még pár apróság hiányzik,de a lényegesebb dolgok már megvannak! Csak az a fránya festés ne állna még előttünk!

35+2hetes kismami.

Sok boldogságot a babához!:)

2009. júl. 17. 11:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én elég korán eljöttem a munkahelyemről mert fizikai munkát végeztem és hát első a baba:) Én elég jól vagyok......a hátam meg a szeméremcsontom szokott fájni,jóslóm 2x volt "csak" idáig,nagyon várjuk már a picúrt nekünk is egy két apróság hiányzik csak nameg főleg a legfontosabb a Babó:)))

Egyre többet gondolok már a szülésre!Mikorra vagy kiírva?És hol szülsz?

35 hetes km

2009. júl. 17. 11:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hat valami hasonlo van velunk is, szinte mar minden kesz, majd a hetvegen fogok vasalni meg :-), es osszekesziteni a korhazi cuccot.

Josloim mar nekem is vannak alaposan, szinte minden nap egy picit, es a derekam az szet akar menni! A tegnapi vizsgalatok szerint a fiam majd 3kg! Ti baboitok mekkorak?

Mi aug 21-re vagyunk kiirva, de nagyon ugy erzem hamarabb leszunk meg!

Nektek most mekkora babuci?

Ja, mi kulfoldon elunk - Eszak Irorszag - es itt is fogunk szulni!

2009. júl. 17. 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok: Utoljára 32-héten mérték a picúrt akkor volt 1800g. A végére kb 3,6kg lesz a doki szerint. Sőt,még azt is mondta hogy hozzám képest nagy baba lesz,és most már nagyon vigyázzak mit és mennyit eszek, nehogy sokat hízzak,mert császár lesz a vége.Pedig eddig csak 6kg van rajtam!

Hűűű,hát akkor neked is nagy kalappal...:)

Vigyázz magatokra,és óvatosan a munkával:)

2009. júl. 17. 12:54
 5/7 A kérdező kommentje:

Koszike, en ugyan 'picit' tobbet hiztam, pedig nem ettem es nem is eszem tobbet mint azokelott, valahogy a testem nagyon raktaroz, de itt ebbol nem csinalnak nagy ugyet, azt mondjak amig jol erzem magam nincs gond, es nem is fenyegetnek a csaszarral hal'Istennek, de azert nagyon irigylem a Te 6kg-at!!!

Nagyon jo szulest kivanok mindenkinek, bar en meg nem tudom mivel jar!

2009. júl. 17. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Második vagyok

Én Aug.24-re vagyok kiírva:)

28.héten voltam utoljára UH-n akkor volt 1 kg azóta nem tudom sajna:((( Nektek mekkora volt a 28.hét körül?

Boldog babavárást mindenkinek:)

2009. júl. 17. 13:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Aug 28ra vagyok kíirva és még 2 hetet dolgozom. Részben fizikai jellegü munka (úgy napi 3 órában), a többi irodai.
2009. júl. 17. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!