Augusztusra kiirt kismamik! Hogy vagytok? Keszen alltok mar a nagy napra? Dolgoztok meg?
Szia!
Kedden éreztem először a jóslót,hát elég kellemetlen volt! Napok óta nemtudok aludni,de nem azért mert kényelmetlen,hanem mert rengeteget járok pisilni,van hogy egy éjjel 10-15-ször is! Szerdán voltam a dokinál,és azt mondta hogy szépen bevan ékelődve a kisfeje a drágámnak. Már nagyon várjuk a kislegényt:)
Már 23 hetesen abba kellett hagynom a munkát,mert rengeteget görcsöltem,keményedtem,és a lábam sem bírta az álló munkát.
A készenállásról annyit hogy lelkiekben már felkészültem,tehát most még nem aggógok,remélem a "célvonalban"sem fogok!:) Még pár apróság hiányzik,de a lényegesebb dolgok már megvannak! Csak az a fránya festés ne állna még előttünk!
35+2hetes kismami.
Sok boldogságot a babához!:)
Szia!
Én elég korán eljöttem a munkahelyemről mert fizikai munkát végeztem és hát első a baba:) Én elég jól vagyok......a hátam meg a szeméremcsontom szokott fájni,jóslóm 2x volt "csak" idáig,nagyon várjuk már a picúrt nekünk is egy két apróság hiányzik csak nameg főleg a legfontosabb a Babó:)))
Egyre többet gondolok már a szülésre!Mikorra vagy kiírva?És hol szülsz?
35 hetes km
Sziasztok!
Hat valami hasonlo van velunk is, szinte mar minden kesz, majd a hetvegen fogok vasalni meg :-), es osszekesziteni a korhazi cuccot.
Josloim mar nekem is vannak alaposan, szinte minden nap egy picit, es a derekam az szet akar menni! A tegnapi vizsgalatok szerint a fiam majd 3kg! Ti baboitok mekkorak?
Mi aug 21-re vagyunk kiirva, de nagyon ugy erzem hamarabb leszunk meg!
Nektek most mekkora babuci?
Ja, mi kulfoldon elunk - Eszak Irorszag - es itt is fogunk szulni!
Első vagyok: Utoljára 32-héten mérték a picúrt akkor volt 1800g. A végére kb 3,6kg lesz a doki szerint. Sőt,még azt is mondta hogy hozzám képest nagy baba lesz,és most már nagyon vigyázzak mit és mennyit eszek, nehogy sokat hízzak,mert császár lesz a vége.Pedig eddig csak 6kg van rajtam!
Hűűű,hát akkor neked is nagy kalappal...:)
Vigyázz magatokra,és óvatosan a munkával:)
Koszike, en ugyan 'picit' tobbet hiztam, pedig nem ettem es nem is eszem tobbet mint azokelott, valahogy a testem nagyon raktaroz, de itt ebbol nem csinalnak nagy ugyet, azt mondjak amig jol erzem magam nincs gond, es nem is fenyegetnek a csaszarral hal'Istennek, de azert nagyon irigylem a Te 6kg-at!!!
Nagyon jo szulest kivanok mindenkinek, bar en meg nem tudom mivel jar!
Második vagyok
Én Aug.24-re vagyok kiírva:)
28.héten voltam utoljára UH-n akkor volt 1 kg azóta nem tudom sajna:((( Nektek mekkora volt a 28.hét körül?
Boldog babavárást mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!