VALÓS-IGAZ OTTHONI MUNKa? Ti mit dolgoztok otthon?
Mi az ami nem mlm és nem befizetős átverős, tudnátok ajánlani munkát valami otthonit?
Interneten keresek,de nem találok semmit
szerintem ilyen nincs :(
vagy olyan ritka mint a fehér holló, pl nemrég ezen az oldalon volt egy hirdetés, moderátort kerestek, még aznap írtam, pár nap múlva visszaírtak, hogy több mint 200 pályázat érkezett már be :(
első vagyok
tudom nem nekem szólt a kérdés, de azért megírom, nekem az a bajom az mlm-el, hogy sosem bírnék rátukmálni emberekre dolgokat, egyszerűen nem vagyok rá alkalmas
Multi level marketing. Magyarul annyit jelent, hogy többszintű értékesítés. Itt nem csak a saját munkád, hanem a veled dolgozó emberek munkája után is kapsz jövedelmet.
Igen, elég sok olyan mlm cég van a világon, ahol rá kell tukmálni, új szokásokat kell kialakíttatni az emberekkel, hogy használják a terméket. Mivel a legtöbb mlm tápkiegekkel foglalkozik. Én se használok ilyeneket. Nem is tenném. Viszont vannak olyan mlm cégek is, ami olyan termékekkel foglalkoznak, amiket amúgyis mindenki használ a mindennapokban. Szóval nincs rátukmálás, nem kellenek új szokások, stb.
Szóval, ha egy mlm céget ismersz, az még nem jelenti azt, hogy mindet ismered.
Kipróbáltam már ezerféle ilyen céget, de végre megtaláltam azt, ami nekem bejött. Ha valakit érdekel, írjon privátot. Igazából nem kerül semmibe ez az információ, mindenki el tudja dönteni, hogy él e vele, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!