Gyulán szeretnék szülni, augusztusra várom a babámat. Nincs fogadott orvosom, szülésznőt választhatok?
A lehetőség megvan de azt nem tudom, hogy mennyire bevett szokás itt. Eddig senkit nem ismerek aki szülésznőt fogadott volna pedig 8 hétig voltam kórházban úgyhogy sok kismamát megismertem. A lényeg, hogy úgy tudom semmi akadálya, beszélj a szülésznővel!
36+2hetes gyulai kismami
szia!
szerintem fogadhatsz szülésznőt, főleg, ha ismerősöd, megbeszéled vele, hogy szükséged lenne rá!
egyébként én is Gyulán fogok szülni, most vagyunk 32 hetesek, aug. 30-ra vagyok kiírva. Békésiek vagyok.
Ti mikorra vagytok kiírva? Hova valósaik vagytok?
A békési kismamának üzenem, aki aug.30-ra van kiírva, hogy én Gyulán 26-án megszültem, igaz csm-el,ma jöttem haza. Rendes volt velem mindenki, de lehet, hogy ha lett volna fogadott orvosom, talán hamarébb megszületett volna a baba. Egyébként egy nagyon tündéri, majd 4 kg-os kisfiam született.
Ha neked is meg lesz a baba, kérlek jelentkezz és írd meg a tapasztalatodat. Egészséges kisbabát, könnyű szülést kívánok!!!
szia kérdező!
mi is itthon vagyunk, hétfőn (szept. 5-én jöttünk haza).
aug 29-én feküdtem be, szeptember 1-én lett meg a baba császármetszéssel. minden oké velünk is, elég normálisak voltak (1-2 mogorva nővér? kivételével).
örülök, hogy túl vagyunk rajta, nem volt könnyű az első pár nap.
elvileg találkoznunk kellett, ha 26-án született a babád... :)
jó egészséget, és mihamarabbi felépülést kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!