Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak augusztusra kiírt...

Vannak augusztusra kiírt kismamik?

Figyelt kérdés
hogy vagytok?én aug.16-ra vagyok kiírva,már alig várom...:)Első baba lesz,nagyon várom már,de félek is hogy hogyan fogok boldogulni vele,na meg a szüléstől...attól egyenesen rettegek..Szerencsére nincs úgy semmi bajom,azt leszámítva,hogy ettől a melegtől kikészülök...:( Nembírom...Vízbe nem megyek,meg nem is mehetek,2100a méhszájam,és így nagyon nehezen tudom elviselni ezt a hőséget,pláne panelba,31fok van bent is..:(Sokszor jön rám a sírógörcs emiatt+a hormonok is,elég rossz,de hát ez van,már nem sok van hátra ez nyugtat:)Holnap kimegyünk tóra,alig várom,legalább térdig bemegyek a vízbe,és egy kicsit napozhatok...Nem vizesedek szerncsére(még),9-10kg +jött fel,61kg-ról indultam,fiam lesz,Dominik,hirtelen ennyi jutott eszembe:)
2010. júl. 11. 16:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Szia,

Aug.1 ér? :)

Na jó, nekemmár több időpontot ismondtak, de az aug. 1. a "hivatalos", de előbb fog jönni, a méhszájam 1000, ami zárt de nagyon rövid már és a doki szerint kevés már a magzatcíz is szóval azt mondta nem húzzuk ki végig, elég sokat keményedek és jóskók is vannak szóval gyakorlatilag már szerintem tényleg nincs sok hátra.

Kisfiam lesz, Levinek fogják hívni.

Eddig 13,5 kilót híztam, és a meleget én is gyűlölöm. De arra gondolj hogy neünk sokkal de sokkal jobb mint azoknak akik strandolnak :))

Ln sem vizesedek nagyon, csak nagy melegben estére megdagad a lábam de aztán szépen lemegy.

Jó babavárást neked és ha elkedvetlenedsz a meleg miatt és irigykedsz a strandtáskákkal mászkálókra mindig gondolj a babócádra hogy amikor te bemész szülni és már csak órák választanak el attól hogy meglásd, majd a sok strandon gebedő irigyelhet téged :)))))

37 hetes kismama

2010. júl. 11. 17:39
 2/18 A kérdező kommentje:
nekem is sok időpontom volt,úgyhogy kitudja..az első az aug.2:D Jóslók nekem is vannak a 30.héttől kb,keményedni is keményedek,napi 6magne B6-tól is,de már sokáig azt se lehet szedni..remélem hamarabb jön a 40.hétnél,jólenne:)Na de még ne most,csak kb.38.héten nembánnám....Neked is boldog babavárást és szülést,már neked nem sok van:)
2010. júl. 11. 17:47
 3/18 anonim ***** válasza:

Szia! Aug. 3-ra vagyok kiírva, remélem hamarabb jön egy kicsivel. Lányom lesz. Már van egy 27 hós kislányom. A meleget nem bírom. Keménykedés néha van, aludni nem tudok sehogysem. Kislányom után szaladok egész nap. Már számolom a napokat.

Első császár volt, most simára készülünk, be vagyok rezelve eléggé. 4kg jött fel eddig. A nagyobbikkal 10kg volt a vége.Nem vizesedem.

Gyors szülést és utána jó babázást kívánok neked. És az előző válaszolónak is.

2010. júl. 11. 17:59
 4/18 anonim válasza:

Mi 25-re vagyunk kiirva, és már én is, és Apa is nagyon várjuk a Picurkánkat! Fiúcska, és Gergő lesz. Én rengeteget híztam...48-ról kezdtem, most 64 vagyok :-) Nekem a meleg nem okoz túl sok panaszt, azt hiszem, egész jól viselem. Viszont a sírásaim, meg a "behülyüléseim" eléggé kikészítenek!! :-) Nektek is sokat csuklik a Babátok? Pár napja jöttem rá, hogy ez a ritmusos valami az lehet, remélem ez nem baj... majd utánakérdezek!

Nektek is nagyon kellemes babavárást kívánok még, utána pedig még több - több örömöt! :-) 34 hetes pocakos

2010. júl. 11. 19:12
 5/18 A kérdező kommentje:
jajj,nekem is rengetget csuklik,nemrég írtam is erről ide egy kérdést,hogy normális-e hogy ennyit csuklik,de megnyugtattak:)Nekem régóta csuklik,kb a 25.héttől érzem,de képes félóráig is szegénykém,sajnálom olyankor:)Neked is boldog babavárást és majd babázást,meg mindenkinek:)
2010. júl. 11. 19:46
 6/18 Pocogeddon válasza:

Szia!Nekünk 3. baba lesz,és elvileg aug. 2.-re vagyok kiírva, de 100%, hogy előbb meglesz, a napokban már egyre gyakrabban görcsölök. Na meg elméletileg 38 hetesek vagyunk, úgyhogy nem is értem ezt a dátumot. :)

És én is alig várom! :P

Mindenkinek jó babázást!

2010. júl. 11. 20:12
 7/18 anonim ***** válasza:
Aug.28-ra vagyok kiírva, 2.baba, most kislány és 25.héttől 2110 a méhszáj...szerintem hamarabb fog jönni, mint a 40.hét, bár kisfiamnál is nyílt, és 41.hét végén született.Nagyon nehezen bírom a meleget, alig bírok állni.Sajnos már vizesednek a lábaim, főleg ebben a hőségben.
2010. júl. 11. 20:29
 8/18 A kérdező kommentje:
hát igen,ez a meleg sokunkat kikészít sajnos:S,még nem terhesen is,így meg pláne...de kitartás csajok,már nem sok van hátra:)Remélem mindenkinek könnyű szülése lesz,és minden rendben lesz:)
2010. júl. 11. 20:35
 9/18 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én aug. 9-re vagyok kiírva és császár lesz! Hát a meleget én sem viselem túl jól, ma jól le is égtem, mert kint dolgoztunk a kertben. Keményedni csak estére szoktam jóslóim még nincsenek! Kisfiam lesz És Nándinak fogják hívni első baba, rengeteget mocorog, meg gyakran csuklik is! Kellemes babavárást Nektek is!
2010. júl. 11. 21:37
 10/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Csatlakoznék, augusztus 30 az utolsó időpontom. Fiunk lesz, Ákos nevet kapja.

A szüléstől egyelőre nem félek, hiszen első baba, nem tudom mire számítsak, az ijesztgetésekkel nem foglalkozom.

Én eddig viszonylag jól viseltem az egész terhességet, 1-2 hete kezdtem el vizesedni, keményedni. Összesen 3 kg-ot híztam, bár alapból túlsúllyal kezdtem.

Minden jót és könnyű szülést mindenkinek!

2010. júl. 11. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!