Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Augusztusra kiírt szegedi...

Augusztusra kiírt szegedi Kismamik vagytok?

Figyelt kérdés

Hogy vagytok?Már nem sok van hátra:)

26h Km:)

2010. ápr. 30. 14:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én vagyok,kinél szülsz?-azért van még egy kis idő szülésig,aug.20.
2010. máj. 6. 12:46
 2/11 anonim ***** válasza:
minek teszel fel kérdést ha nem érdekel a válasz?
2010. máj. 6. 20:12
 3/11 A kérdező kommentje:
Szia! Bocsi de nem tudtam tegnap feljönni! Én Szabó Kornélnál. Én augusztus 9-re vagyok kiírva. Te kinél szülsz??
2010. máj. 7. 08:10
 4/11 anonim ***** válasza:
én szeptember 25re vagyok.érdekelne hogy kornél mennyiért vállja a szülést?
2010. máj. 7. 09:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én Augusztus 11.-re vagyok kiírva!
2010. máj. 7. 12:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Szia! Még nem beszéltük meg, és ismerősünk, úgy hogy nem tudom megmondani.
2010. máj. 7. 15:14
 7/11 anonim ***** válasza:

szia!

köszi mi jól! kis kukacosom van, aug 29-re. most 23 hetes vagyok. Mondhatni már jól vagyok, bár volt egy kis gond a vesémmel, mert a pici nyomta, ráadásul a hugycsövet is teljesen elnyomta, ezért begyulladt a vese. majdnem ráment a jobb vesém. bementünk a klinikára, de ott adtak nyugtatót, gondolván biztos beképzeli, hogy ilyen korán ennyire fáj a dereka, mert oda sugárzott. Ez Dr. Szabó Kornél volt. De az orvosom Dr. Márton Virág volt, és őt elérni sem lehetett, vissza sem hívott. Végül orvost váltottunk, ezt láttuk jónak. Nagyon rendes a mostani orvos, odafigyel, segít, előzékeny. Tényleg jó! Dr. Gróf Endre. Remélem ti jól vagytok!

2010. máj. 7. 16:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Sziasztok,nem riogatni akarom az utolsó válaszolót,de a szobatársam majdenem odalett a babájával együtt Gróf doki mellett.
2010. máj. 7. 20:23
 9/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nekem is dokit kellett váltani mert az előzőt én sem tudtam elérni!Nem tudom, hogy minek vállalják el akkor a "betegeket".Remélem nem lesz más baj:)Nálunk is volt egy kis baj. 20 hetes uh-on azt mondták, hogy valami baj van a pici szívével:S Júniusra kaptam időpontot a szívdokihoz, de az orvosom szerencsére eltudott intézni korábbra időpontot, és kiderült, hogy nincs semmi baj csak vaklárma volt, de nagyon megijedtem. Mindenkinek Boldog Babavárást:) 27h Km
2010. máj. 8. 12:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem Dr. Hodoniczki László az orvosom Én elégedett vagyok vele!
2010. máj. 8. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!