Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki augusztusra...

Van itt olyan aki augusztusra van kiírva és Pécsen fog szülni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 09:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Jelen. :)

24 hkm

2011. ápr. 26. 11:10
 2/15 A kérdező kommentje:
NNNa, ez szuper :) Én 23.hetes vagyok, lehet hogy találkozunk :)
2011. ápr. 26. 13:56
 3/15 anonim ***** válasza:

Lehet bizony :)

Ki a dokid? Szülésznőt fogadsz majd? Szülésfelkészítő esetleg? Hogy vagy? Kisfiú lesz vagy kislány? :) Ha van kedved mesélj, akár priviben :)

2011. ápr. 26. 14:25
 4/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Augusztus 6. Ti? Én a Gőcze Péternél vagyok

2011. ápr. 26. 15:44
 5/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok, szintén Gőcze Péter, aug 16.

Utolsó: Szerintem mi már váltottunk pár szót a kérdésemnél. :) Sajnos azóta nincs újabb infom, de várok egy császáros beszámolóra! Most csütörtökön megyek hozzá a kérdéseimmel :)

2011. ápr. 26. 16:14
 6/15 A kérdező kommentje:
Aug.28, de kb. két héttel előbb megszakítják. Írtam privátban. Én sokat kórházban leszek, szerintem mindkettőtökkel találkozni fogok :)
2011. ápr. 26. 18:25
 7/15 anonim ***** válasza:
Hahó:) én aug.20-ra vagyok kiírva,de ha minden igaz aug.15-én lesz a műtét:)3.baba mind császáros...
2011. ápr. 26. 21:47
 8/15 anonim ***** válasza:

Legalább lesznek ismerősök:-)

Én most megyek vissza a Gőczéhez, kapom a beutalót a terhelésesre. Nektek már megvolt? Hogy érzitek magatokat? Én most kezdem érezni a hátam, de sokat is dolgozok. Ti?

2011. ápr. 27. 08:59
 9/15 anonim ***** válasza:

Utolsó: írtam neked privit :)

Terhelésesre jövő csütörtökön tervezek menni, a hátam nekem is kezd fájni... Én itthon vagyok a 12. hét óta, nem panaszkodom. :)

2011. ápr. 27. 09:59
 10/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok ismét:) én vagyok az aug.20-as :)a hátam nekem is nagyon szokott fájni mostanában,nekem van a 2,5éves kislányom akit sajnos kell emelgetnem,hiszti korszakba vagyunk...ettől a hasam is fájdogál.Pihenni mellette nem lehet,élvezi ha ugráltathat :)én nem dolgozom,mert gyedről szabira mentem,aztán táppénzre.Terhelésre a jövő héten megyek azt hiszem :)
2011. ápr. 27. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!