Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik augusztusra várják a...

Akik augusztusra várják a babót mikor kezditek el a babaszobát vagy ha veletek lesz egy szobában akkor esetleg a festést stb?

Figyelt kérdés
Mi most hétvégén festjük ki a hálót mert egy szobában lesz velünk. Összerakjuk a kiságyat is. Ki hogy áll az előkészületekkel?
2010. máj. 5. 10:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia!Igaz mi június közepére várjuk a babát,de csak pünkösd hétvégén fogunk festeni!:)A kiságy pedig valamikor június elején lesz összerekva!Mi is egyszobába leszünk a picivel,mert csak 1,5 szobás lakásba lakunk a félszobába a 6 éves kislányom van!:)Boldog babavárást!32 hetes kismama
2010. máj. 5. 10:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekünk már cakkumpakk kész van, mert a nagyobbik fiam bútorait kapja a pocaklakó kisfiam és a nagyobbik kapott új szobabútort. Még a dekorációval is végeztem :)

Augusztus végére vagyok kiírva, most vagyok 24 hetes. :)

2010. máj. 5. 10:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is augusztus végére várom Őt, de még semmilyen készülődést nem kezdtem el. :) Majd pünkösd után, ezt beszéltük meg.
2010. máj. 5. 12:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

szia. én szeptember végére vagyok kiírva és mivel mi a szülőknél lakunk egy majd 30m2-es szobában, így a pici velünk lesz. festeni majd csak aug. közepe-vége felé fogunk. tulajdonképpen a babaholmit is majd csak júliustól kezdjük majd megvenni.

20 hkm

2010. máj. 5. 12:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia!Én augusztus 22-re vagyok kiírva,de még semmit sem kezdtem el.Most hétvégén akarok hozzálátni,ha minden jól megy.Nekem még a kiságy sincs megvéve,de szerintem az még ráér.
2010. máj. 5. 12:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Szió!

Én aug. 14-re vagyok kiírva, és még semmit nem vettünk.

Sok mindent kölcsön kapunk, azt majd május második felében hozzuk el, és a maradékot, amit meg kell venni, júni elején fogjuk beszerezni.

Babonából sem kezdtünk el előbb készülődni, meg május végéig még dolgozom, és azért az kimerít, meg időszűkében is vagyok miatta.

Jó egészséget!

2010. máj. 5. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Augusztus 24-re vagyok kiírva. Jövőhéten kezdjük el a kisszobát kifesteni. Elsőre egy szobában leszünk, aztán majd vagy mi vagy ő kap külön szobát :)

Vásárolni nem sok mindent mertem még, rengeteg babaruhát kaptam előtte át kellene néznem mi is van meg :) De szerintem a hónapban már elkezdek körülnézegetni mit hol érdemes megvennem. Kiságyat és babakocsit azt kapok

További szép babavárást

2010. máj. 5. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!