Ki mikor kezdte el beszerezni a dolgokat a babának és mikor kezdtétek el berendezni a babaszobát?
Mi a 28. héttől vettük meg a nagyját,1 hete kezdtük el a szobát berendezni,még egy-két dolog hiányzik.:)
33hkm
A 24. héten vettük meg az első bodykat.
Most 27 hetesen még mindig sehol nem tartunk, a babaszoba sehogyan sem áll, mivel párom sokat dolgozik, egyedül meg csak nem kezdhetek hozzá. Az ágyat talán jövő héten már megvesszük, a babkocsival még várunk, kinéztünk egy párat, lehet azt majd párom egyedül veszi meg, rá merem bízni.
Eddig van 6 bodynk, egy rugdalózó, 2 érkezik (vaterás). Akciós volt a sterilizáló+mellszívó+cumisüveg pakk, így azt megvettük a múlt héten. Van néhány textilpelusunk és egy kifogónk. Ennyi.
Még rengeteg minden kell.
Nekem sok mindenem megvolt, mert a kislányom 2 éves lesz, mire a pici megszületik.
Mivel a tesó fiú, így ruhákat kellett vennem, ezt kb a 28. héten oldottam meg, mert akkor volt a börze.
A 32. hétre mindent kimostam, kivasaltam, elpakoltam, és összeállítottam a kórházi csomagot. Ugyanezen a héten raktam át a leányzót a leesésgátlós heverőre, hogy ne legyen a kiságyban melegváltás.
A védőnővel most irattam fel a babának szükséges krémeket, kúpot, stb... Ezeket a nagy nevére, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!