Hány hetesen rendeztétek be a babaszobát, mikor állítottátok be a kiságyat?
Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 10:47
1/6 anonim válasza:
32 hetes vagyok, most lett kész. A 24. hét körül kezdtük!
2/6 anonim válasza:
31 hetesek vagyunk és még csak a hétvégén lesz meg a kiságy. Utána vmikor már felállítjuk. Még novemberben.
3/6 anonim válasza:
Most néztem meg a képen a dátumot az alapján kb 27hetes voltam amikor megérkezett és még este kíváncsiságból neki álltunk apával kibontani aztán az lett a vége,hogy este 9-tól hajnal 2-ig összeraktuk a nagyját mert kombi kiságy és elég nehéz volt aztán be is állítottuk másnap meg befejeztük az apróbb dolgokat azóta is a helyén van most már használatra készen.
36hkm
4/6 anonim válasza:
20 hetes lehettem amikor megvettük a kiságyat,onnantól kezdve folyamatosan pótoltuk a hiányzó dolgokat, de már olyan 32 hetes koromra minden rendbe volt.
5/6 anonim válasza:
szia
nalunk a 37-dik heten jott meg a komod, 30-dik heten vettuk meg a kisagyat, de nem raktuk ossze csak a 38-dik het kozepen, nem akartam hogy porosodjon, most jarok a 40-dik hetben
6/6 anonim válasza:
Ma vagyok 31 hetes és a hordozón még pár ruhán és kisebb dolgokon kívül nem vettünk meg semmit...A lakásunk is a hónap végére lesz kész, még nagyban folynak a felújítási munkálatok... olyan 36 hét környékén fogunk szerintem babaszobát rendezgetni meg vásárolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!