Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen állítottátok...

Hány hetesen állítottátok össze a kiságyat? Szeptember végére várjuk a babánkat. Elég ha szeptember elején rakjuk össze?

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 11:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia. Bőven elég. Mi akkor állítottuk össze, amikor 37 hetes voltam. Ha esetleg 2 héttel hamarabb indul be és még nincs összerakva, összerakja apa amíg kórházban vagytok :)
2009. júl. 3. 11:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem apa rakta össze, amíg a kórházban voltunk a babával. Valamivel le kellett foglalja magát szegénykém. :-)
2009. júl. 3. 11:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Én július 16-ra vok kiirva és még csak a héten raktuk össze:)
2009. júl. 3. 11:46
 4/7 anonim ***** válasza:
35 héten vettük meg és aznap fel is állítottuk.
2009. júl. 3. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi sem hoztuk még haza (anyósoméknál van). Majd ha kórházban leszek apa összerakja. Még a táskám sincs összecsomagolva. Én is szeptember végére várom. Hol fogsz szülni?

28hetes kismami

2009. júl. 3. 14:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. :)
2009. júl. 3. 15:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Szintén 28 hetes vagyok. Mi szeptember elején költözünk a saját házunkba, addig nincs rá esély, hogy összerakjuk. Ha beköltözünk, az lesz az első dolgom, hogy a Picúr doglait helyre rakjam. Mondtam is a páromnak, hogy lehet, hogy mi még pár hétig táskából fogunk öltözködni, de a kicsinek akkor is rendben kell lennie a dolgainak. Szeptember 26ra vagyok kiírva, nagyon remélem, hogy nem akar hamarabb jönni. :)))
2009. júl. 3. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!