Mikor állítottátok le a kiságyat a babátoknak a lenti szintre?
Figyelt kérdés
Az én babám most 8 hós, és lassan le kéne, ugye??2011. febr. 17. 09:35
1/7 anonim válasza:
Mi pont 8 hósan, mert akkor állt föl először!
Igen szerintem rakjátook le, főleg ha már feláll kapaszkodva ő is !:)
2/7 anonim válasza:
az 1sö felállás döbbentett rá itt az idő!szerintem 8 hós már volt a pici!
3/7 anonim válasza:
7 hónaposan, rá 1 hétre felállt benne, előtte a babakocsiban húzta fel magát állásba, meg a fotelnál kapaszkodott fel...
4/7 anonim válasza:
A nappaliban már kezdett felállni kisfiam, amikor mondtam apjának, hogy itt az idő, állítsuk lejjebb. Másnap reggelre felállt a kiságyban is. A szívbaj kerülgetett, ha belegondoltam, mi lett volna, ha....
7,5 hónapos körül volt akkor.
Most meg már teljesen legalulra állítottuk, mert felállva már nem volt biztonságos, hasáig ért az ágy széle. Így tök alulra állítva most a hóna alá ér (iszonyat mély ez a kiságy, és vagy 4 szinten lehet állítani). - 17 hós lesz.
5/7 anonim válasza:
10 hónaposan. Még nem áll fel, de sosem lehet tudni.
6/7 anonim válasza:
Mikor már mászott és térdelve kapaszkodott felkeléskor a rácsba, akkor tudtam, hogy akármikor felállhat.
7/7 anonim válasza:
7 hónaposan mikor először állt fel a kiságyba is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!