Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28-30 hetes kismamik hogy...

28-30 hetes kismamik hogy vagytok? Dolgoztok még? Titeket is kínoz ez a szörnyű gyomorégés és gyakori légszomj? Mennyit híztatok eddig? Mennyit mozog a picitek? üdv.30 hetes km

Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 08:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 28 hetes vagyok, és dolgozok.Elvileg végig, de már nem igazán bírom:(A gyomorégés egyfolytában jelen van,nincs olyan nap, hogy ne lenne, van amikor szinte mindig...A légszomj az pár napja.Már azon kezdtem aggódni, nincs e cukrom, mert annak a tünete is lehet....

3 kiló jött fel eddig.Remélem tartom végig ezt a jó ütemet:)A pici az nagyon keveset mozog, nagyon lustika.Vannak napok, hogy aktívabb, de igazából többségében lusta.És azt mondják, már most hatalmas baba...

Te hogyan állsz?

2009. dec. 12. 08:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
29 hetes vagyok. Nekem most alig ég a gyomrom, de az első gyerekemnél egyfolytában! Akkor rennie-t szedtem rá, az volt az egyetlen ami segített. A légszomj meg akkor van, ha kicsit többet eszek, vagy ha hanyatt fekszek. Én eddig kb. 10 kg-ot híztam(előző terhességnél 8kg hízásnál tartottam) Neked milyen esetben van légszomjad?
2009. dec. 12. 09:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
32 hetes vagyok, eddig 8 kg-ot híztam. 20 hetes kortól nem dolgozok, mivel egészségügyben dolgoztam féltem a fertőzésektől. Pár napja érzek esténként enyhe gyomorégést,de nem vészes. A baba változó intenzitással mozog, van hogy egész nap meg se áll, de ezekben a borongós napokban ő is lustibb.
2009. dec. 12. 09:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
szia mi 31+5hetesek vagyunk!háton nem tudok feküdni nemkapok levegöt a pici leányzo sokat mozog ö kellt!!savam nekem is van!4sajnos nyitva vagyk 1 ujjnyira de pihizek 29hétig dolgoztam és eddig 8kg tartok!!boldog babavárást!!
2009. dec. 12. 09:53
 5/8 A kérdező kommentje:
akkor ez azt hiszem általános.Nekem is állandó a gyomorégés és ha kicsit összegörnyedek,vagy ha éjjel hanyatt fekszem,arra ébredek hogy nem kapok levegőt... A kislányom pedig egy kis sajtkukac,meg sem áll.Épp ma játszottam hogy a hasamra raktam egy üres poharat.ő pedig mindig lerúgja :D milyen szemét anya vagyok,már most nyúzom szegénykét :) de jó játék,próbáljátok ki :D
2009. dec. 12. 10:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
9.36-os hozzászóló vagyok. Kimaradt: én nem dolgozok, nemrég járt le a gyes-em, kivettem az összes szabimat és már csak 3 hónapra kellett volna csak visszamennem, abból 2 hónapot most táppénzen töltök, az utolsót pedig tgyás-on fogom. Amúgy meg biztos kiíratnám magam, mert sok emberrel találkoznék a munkám során és félek ettől a infulenzától.
2009. dec. 12. 10:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én 34 hetes vagyok és kb 31-33 hetes koromig állandó gyomorégés, légszomj, nagyon szenvedtem, állandóan szellőztettem a lakást, mert úgy kaptam egy kis levegőt, de hála istennek elmúlt, gyomorégés néha van! Remélem nektek is el fog múlni pár héten belül!
2009. dec. 12. 10:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
19 hetes vagyok és már most van légszomjam. Remélem csak attól, hogy nekem legelejétől fentről nő a hasam és gondolom nyomja a tüdőmet. Legalábbis remélem nem más...
2009. dec. 12. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!