Vèrzés terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Volt itt valaki,aki vérzett a menstruáció időpontjában terhesség alatt? Milyen erősségű vérzés volt?
Nem görcsölök,de kevés,piros vérzésem van
tegnap 20:51
1/7 anonim válasza:
Szia bár én nem menstruáció időpontjában, de 5, 6 ,7 hetesen is véreztem, és csak a 7.héten találták meg az okát, nekek nagyon erős vérzés volt .
Progeszteron pótlást nem kapsz? Hány hetes vagy?
2/7 A kérdező kommentje:
És mi volt az oka ha szabad kérdeznem?
tegnap 21:06
3/7 A kérdező kommentje:
Görcsöltél is?
tegnap 21:07
4/7 anonim válasza:
Én már nem emlékszem pontosan, milyen volt, de valószínűleg én vérezhettem menstruáció-szerűen, mert utólag sehogy sem jött ki a matek: "ciklus közepén" teszteltem extra erőset x-epil teszttel... szerintem olyan erős akkor sem lett volna, ha menstruáció alatt esek teherbe, tehát az valószínűleg az nem menstruáció volt.
Sajnos missed ab lett a vége, gondolom ez a vérzéssel is ősszefüggött 😞
5/7 anonim válasza:
Mindkét gyerekkel volt friss piros beágyazódási vérzésem . Egy napig, kb két betétnyi, aztán elmúlt.
6/7 anonim válasza:
Hematoma is okozhatja. Nekem volt, de magától felszívódott. Az orvos előtte figyelmeztetett, hogy ha kifakad, akkor vérezhetek. Szerencsére magától elmúlt (betegszabadságra mentem és sokat pihentem) és nem is volt a baba közelében.
7/7 anonim válasza:
Nem a menstruáció időpontjában, hanem 5 héten át heti pár napig hematóma miatt. Az első alkalommal rendesen menstruációszerű vér volt és a mennyiség se kevés. Mivel volt már előtte vetélésem sokkal kevesebb vérzéssel, biztos voltam benne, hogy ez is az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!