Barna folyás terhesség 7.hetében ?
Ma voltam az orvosomnál és elpanaszoltam neki hogy egy nagyon kevés friss vért vettem észre a tisztasági betétemen, persze utána indultam is a kórházba . Megnéztek , megvizsgált az nőgyógyászom is a mai nap folyamán azt mondta nincs miért aggódjak , mert egy hematóma “ pukkant ki “ és azért kezdtem el vérezni majd “ barnázni” . Viszont , most nem rég , mosdozás után rózsaszín csepp volt a WC pappíromon .
Volt-e valaki már így ?
( Szedek progeszteront , 200 mg, kúp formályában)
Nem volt semmi fájdalom , Hála az Istennek . Nagyon be voltam rezelve mivel az első babám elvesztettem :( .
Köszönöm a válaszod !
Inkább akkor van nagyobb mennyiségű folyás amikor , a kupot fel helyezem este és reggel valamennyivel nagyobb mennyiség van .
Lehet kicsit gáz hogy ide írogatok ki ilyen dolgokat , de ha “ találkozok” más sors társsal is . Kicsit megnyugtat .
#4!Ja, én kúpot nem is mertem, szájon át szedtem progit. Ne ijedj meg, semmit nem okoz a kúp, csak nekem látványosabb úgy a barnázás és ijesztő. Nyugi, rengetegen írnak itt ilyeneket, nézz körül. Nem ciki.
Pihenj sokat és bízz benne, hogy minden jó lesz!🤞
Én is jó példa vagyok. Itt szundikál rajtam éppen. 3hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!