Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az első kimaradó menstuáció...

Az első kimaradó menstuáció helyett lehet barnázás?

Figyelt kérdés

Lett 3db egyértelmű pozitív tesztem 3-án, aznap viszont délután volt egy enyhe halványrózsaszínes folyásom, majd 4-én reggel és este, illetve ma reggel is barnáztam picit. Ma lenne a "nemvárt" első napja. A tüneteim tipikusan PMS-esek, annyiban más, hogy a derekam is le akar szakadni. Orvost többet is kerestem, nem foglalkoznak velem a 6. hét előtt.. én viszont rettegek. Tegnap vásároltam magnéziumot, illetve terhes vitamint is szedek. Nekem a menstrucáióm nagyon pontos szokott lenni, de első nap nagyon fájdalmas. Jelenleg nem fáj úgy a hasam, mint akkor szokott, teljesen más érzés, viszont ilyen erős derékfájásom nem szokott lenni. Nálam benne van a pakliban, hogy a stressz is rátesz, mert nagyon durván tudok stresszelni. Lehetséges, hogy késöbbi a beágyazódás? Vagy emlékezik még a szervezet a menstruációra?

Volt már valaki így, hogy az első kimaradt menstruáció időpontjában PMS tünetekkel küzdött, görcsölt és barnázott, de nem lett belőle gondja később a babával? Köszönöm!

dec. 5. 09:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ebbőleg bármi lehet, lehet baba is, de lehet kémiai terhesség is.
dec. 5. 09:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap és tegnapelőtt is megkérdezted ugyanezt, senki nem fogja tudni megmondani, hogy minden rendben van-e sajnos. Bízni kell, mert orvoshoz most hiába mennél még, nem fog látni semmit és szívhang előtt nem írnak fel progeszteront, ha jól tudom. Próbálj kicsit megnyugodni és arra fókuszálni, hogy rendben lesznek a dolgok.
dec. 5. 10:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Voltam igy, kemiai lett belole.

Tesztek milyenek? Nekem folyamatosan halvanyodtak es 4 nap mulva jott meg rendesen.

Ha eros pozitiv, nem halvanyabb, akkor azert meg remenykednek.

dec. 5. 11:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem amikor meg kellett volna jönnie barnáztam több napig, sőt három hónapig mindig, amikor meg kellett volna jönnie, pedig várandós voltam, én is megijedtem de a végén már szinte “megszoktam”.

Csinálj tesztet ahogy az előző mondta és ha erősödik vagy szép határozott akkor ne aggódj!

dec. 6. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!