A baátommal mindig védekeztünk gumival, nem volt probléma. A menstuáción napra pontosan megjött.2 apig erős vérzés, aztán most itt ülök 3. napon kicsike barnázással. Van rá esély h vmi baj lenne?
nagyon ideges lettem amikor elolvsatam pl ezt a blogot:
ha tegyük fel bármi hiba is becsúszott ( odaért véletlen a keze stb.) és esetleg terhes lettem, van olyan h így megjön? mert amugy kb 5 npig szokott tartani... teszteljek? v felesleges? pls help.... :S
amugy L\\15
Szia!
Az óvszer sem 100%-os, de ha normálisan alkalmazzátok, ellenőrzitek az aktus után, nem lehet gond. Mivel a menstruációd is megjött napra pontosan, erősen, nincs miért aggódnod. Annyi mindent hall az ember... Biztos benne hogy nem terhes, de olvassa a netes blogokat és felmerül benne a kérdés, hogy mi van ha?? Ezért elkezd menipulálni. Ez teljesen normális, de ne olvass ilyeneket. Nyugodj meg, nincs semmi baj, nem vagy terhes. A teszt teljesen felesleges. Inkább élvezd a szexet és ne idegeskedj. Semmi okod sincs rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!