Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt , hematóma...

Terhesség alatt , hematóma miatti vérzés mikor múlik el ?

Figyelt kérdés

Kérem a rosszindulatú emberek görgessenek tovább .

Természetesen voltam sürgősségin immár másodjára mivel vért láttam mosdózás után . (Néha sötét színű vér, néha barna folyásom van )

Németországban élek , már volt egy vetélésem és nagyon aggódom . Ma ultrahangon minden rendben volt , normális szívverés .

7 hetes aggódó anyuka .

#terhesség #stressz #hematóma #aggódás #Barna folyás , vérzés
dec. 6. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mekkora. Lehet pár nap is de pár hét is. Változó. A lényeg, hogy pihenj sokat ha tudsz és próbálj meg nem stresszelni.

Minden jót kívánok neked.☺️

dec. 6. 19:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hematómával a 7-től 12.hétig feküdnöm kellett... Az első 2 hétben kórházban, amíg nem múlt el a barnázás is, utána pedig otthon, csak mosdóba kelhettem fel. Progeszteront szedtem, Rutascorbint, 12.heti kontrollra felszívódott, addig még néha barnázás volt, de szerencsére minden rendben volt.
dec. 6. 21:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt senki nem tudja megmondani. Nekem 5hetestől kilencig minden héten volt pár nap és minden újnál bementem ügyeletre.
dec. 6. 23:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú dolog ez, sajnos. Nem lehet tudni. Tudom, iszonyat frusztráló. :( Nálam a másodiknál volt, 11 hét felétől kezdődött és teljesen a 15-16. hétre tűnt el. Elsőnek ömlő vér volt mikor kiderült, mintha csapból öntenék, utána 2 napig bőven véreztem, rosszabb volt, mint mikor megjött. 9 napot kórházban is voltam, progit kaptam, pihi, vérzéscsill. injekció. De nálam elsőnek a pici mellett látták és ugyanakkora volt. Később már "csak" alatta, a méhszáj felett. 14. hétig barnáztam, de volt sötétebb, volt világosabb vér újra, 2x egybe is jött ilyen 7 cm-s kis vérömleny majd újra barnázás, 2 napig semmi majd újra barna, ilyenek. Kitartást!
dec. 7. 22:06
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !

Hű , utolsó , amilyen stresszes vagyok már attól is ki vagyok ahogy olvastam a kommented!

Szedek magneb6 -ot, terhes vitamint , c vitamin +zink ( szopogatós tabletta ) .

Néha kicsit görcsölök, de amikor le fekszek elmúlik . A barnázás intenzívebb amikor a progeszteron kúpot fel helyezem , néha sötét színű vér is jelentkezik.

A sürgőségin utólag azt mondták hiába megyek minden héten mert nem tudnak mit adni .. viszont olyan félelmet érzek hogy az leírhatatlan.

dec. 9. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek azt mondják, mert így is van. Én azért mentem minden új vérzésnél, amikor már egyszer elmúlt, mert tudni akartam, ha nincs miben reménykednem. Volt már egy vetélésem előtte és nem bírtam volna ki, hogy hetekig úgy élek, hogy babám lesz, miközben már terhes se vagyok.

dec. 9. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
4# vagyok. Én telefonos kapcsolatba voltam a magándokimmal, ha bármi új volt mindig beszéltünk egyből, de ő is azt mondta normális, nem kell menni újra. A kórházba néztek, utána pont a genetikai jött, úgyhogy ott is lemérték, nézték, majd ügyeleten is voltam vele 1x végül. Amikor elsőre kijött egybe egy akkora vérömleny, mint a magzat, na akkor nagyon megijedtem, megnézni is alig mertem...akkor bementem, kb majdnem elzavartak, hogy sokan vannak, sokára lesz orvos és amúgy is tutira a hematóma. Én is így éreztem, de ettől még szerettem volna, ha megnéznek, szépen kivártam azt a 3-4 órát. Végül nagyon rendes és alapos volt a doki, meg is mutatta, picit is átnézte újra (akkor voltam 13 hetes). Tényleg az jött ki, el is laposodott. Ott megint 2 napig eléggé vérezgettem, utána megint jött egy ugyanakkora. Utána maradt a barnázás. Nekem amikor indult és végig is elég furán görcsölt a hasam, feszített vagy nem tudom, másmilyen volt. Sosem éreztem ezt csak a hematómánál. Főleg mikor jött a vér akkor éreztem ezt a furcsa érzés. Nehéz volt, mert még nem éreztem mozogni se, abban bíztam, hogy amíg nincs hatalmas vérzés és iszonyat görcs, romló helyzet addig remélem csak a hematóma, mást nem tudok tenni sajnos. :( Pont ünnepek is jöttek. Bár nálam segítség volt, hogy az akkor másfél éves nagyobbik lányom elterelte a figyelmem rendesen. Utána 15-16 hetesen voltam UH-n, eltűnt és minden rendbe volt és utána végig. Bízz magatokban kérdező! Hol volt utoljára? Ha úgy érzed, hogy bármi olyan van, menni kell, akkor bizony menj be és ne érdekeljen mit mondanak, ha ettől picit nyugodtabb vagy. Nagyon sok kitartást!
dec. 10. 11:25
 8/8 A kérdező kommentje:

#4 köszönöm az alapos válaszod , igazán nyugtató hogy nem minden esetben rossz a vég .

Nekem nem volt darabos vér , le is kopogom.

Mint ahogy mondtam az első terhességem elvesztettem 13 hetesen sajnos .

Szóval én Németországban élek , az első 6 hétben nem volt még folyás se . Most járok a 7. hétben +4n . Egy hétfői nap arra lettem figyelmes hogy vér volt a tisztasági betéten , be is mentem a kórházba ahol megnéztek , azt mondták a picivel minden rendben és hogy a megérőpetefészek miatt jött ez a verés, másnap a nőgyógyászom azt mondta hogy vér van oda gyűlve a burok mellé ,lehet ostobául hangzik de így mondta . Azóta jelentkezett még egyszer és természetesen megint be mentem a sürgősségire ahol azt mondta a doki “ nincs értelme ennyi miatt ide jönni , csak ha úgy folyik mint a víz “ . Nagyon nyugtató …

Azóta is barnázom, egy reggel görcsöltem de el is múlt .

Szóval én úgy értelmeztem hogy egy hematóma féleség . Azóta is barnázom,inkább akkor jobban amikor progeszteront használok .

dec. 10. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!