Terhesség alatt , hematóma miatti vérzés mikor múlik el ?
Kérem a rosszindulatú emberek görgessenek tovább .
Természetesen voltam sürgősségin immár másodjára mivel vért láttam mosdózás után . (Néha sötét színű vér, néha barna folyásom van )
Németországban élek , már volt egy vetélésem és nagyon aggódom . Ma ultrahangon minden rendben volt , normális szívverés .
7 hetes aggódó anyuka .
Attól függ mekkora. Lehet pár nap is de pár hét is. Változó. A lényeg, hogy pihenj sokat ha tudsz és próbálj meg nem stresszelni.
Minden jót kívánok neked.☺️
Köszönöm a válaszokat !
Hű , utolsó , amilyen stresszes vagyok már attól is ki vagyok ahogy olvastam a kommented!
Szedek magneb6 -ot, terhes vitamint , c vitamin +zink ( szopogatós tabletta ) .
Néha kicsit görcsölök, de amikor le fekszek elmúlik . A barnázás intenzívebb amikor a progeszteron kúpot fel helyezem , néha sötét színű vér is jelentkezik.
A sürgőségin utólag azt mondták hiába megyek minden héten mert nem tudnak mit adni .. viszont olyan félelmet érzek hogy az leírhatatlan.
Mindenkinek azt mondják, mert így is van. Én azért mentem minden új vérzésnél, amikor már egyszer elmúlt, mert tudni akartam, ha nincs miben reménykednem. Volt már egy vetélésem előtte és nem bírtam volna ki, hogy hetekig úgy élek, hogy babám lesz, miközben már terhes se vagyok.
#4 köszönöm az alapos válaszod , igazán nyugtató hogy nem minden esetben rossz a vég .
Nekem nem volt darabos vér , le is kopogom.
Mint ahogy mondtam az első terhességem elvesztettem 13 hetesen sajnos .
Szóval én Németországban élek , az első 6 hétben nem volt még folyás se . Most járok a 7. hétben +4n . Egy hétfői nap arra lettem figyelmes hogy vér volt a tisztasági betéten , be is mentem a kórházba ahol megnéztek , azt mondták a picivel minden rendben és hogy a megérőpetefészek miatt jött ez a verés, másnap a nőgyógyászom azt mondta hogy vér van oda gyűlve a burok mellé ,lehet ostobául hangzik de így mondta . Azóta jelentkezett még egyszer és természetesen megint be mentem a sürgősségire ahol azt mondta a doki “ nincs értelme ennyi miatt ide jönni , csak ha úgy folyik mint a víz “ . Nagyon nyugtató …
Azóta is barnázom, egy reggel görcsöltem de el is múlt .
Szóval én úgy értelmeztem hogy egy hematóma féleség . Azóta is barnázom,inkább akkor jobban amikor progeszteront használok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!