Lassú szívhang normális lehet a terhesség elején?
Progreszteront kaptam és nekem megmaradt a terhesség.
Viszont van olyan ismerősöm, aki 3x is elvetélt ilyen miatt.
Nagyon változó, hogy kinek marad meg. Szurkolok Nektek, bízom benne , hogy nem lesz szükség missed ab. műtétre. <3
Kitartást kívánok!
6+5 naposan voltam elsőnek dokinál, a szív pulzálás 80 körül volt, a doki húzta a száját, semmi konkrétat nem mondott, de azt igen sokat sejtetően, hogy ne rohanjak még a védőnőhöz kiskönyvet kitöltetni. 9 hetes koromra rendelt vissza, akkor már normális 160-170 körüli lett a pulzálás, szóval valószínű akkor indulhatott valahogyan be, azért is volt kevés.
Kérdésedre a válasz, bármi lehet.
5# Nagyon sajnálom. Kitartás. Én 8 hetesen vetèltem el. Most újra terhes vagyok. Első baba lenne. Nagyon várjuk.
Voltatok valami kivizsgáláson ennyi vetélés után? Lehet , hogy valami "banàlis" oka van, pl nem megfelelő minőségű sperma, vagy pajzsmirigy alulműködés stb.
Sajnálom, tényleg nem jók a kilátások...
A habituális vetélés fogalmát már rég kimerítettétek, ezért az újabb próbálkozás előtt mindenképp induljatok el egy ilyen irányú kivizsgálás felé. Magánúton gyorsabb, de költségesebb. Létezik habituális vetélés vérvételi panel, amiből sokminden kiderülhet, hogy hol a baj.
Mindenképp új orvos kell, aki érti a dolgát. Nőgyógyász-endokrinológus. Lehet, hogy egy apróság miatt van ez a sok vetélés.
Kedves 6-os, 7-es! Mi is felismertük a problémát és elmentünk egy másik nőgyógyászhoz és az az orvos a feleségem eredményeire azt mondta hogy jó, de annyira mégsem és kiírta hormonpanel vizsgálatra, csak közbe jött ez a terhesség. Állítólag valami olyan volt, a vizsgálat során hogy a petesejtek bár megértek de nem lökődtek le. És ez az új doki biztos abban, hogy egyenlőre elég csak a feleségem oldaláról vizsgálódni.
Volt bent egy pszichológus a feleségemnél és annak elsírta a bánatát és úgy érzem sokat segített neki ez mentálisan. A feleségem szobatársa is hasonló problémával van bent és ő esetében is ugyanez az vége. Nagyon sajnálom őt is. Bocsánat de férfiként lehet néha nem jól fogalmazok egy ennyire női témában, meg sok mindent lehet nem is jól tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!