Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb 6 hetes terhes lehetek,...

Kb 6 hetes terhes lehetek, hematoma vagy akár méhen kívüli, mindkettő?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Múlt hét hétfőn kellett volna megjönnie, kedden lett egy nagyon halvány pozítiv tesztem, 2 naponta teszteltem, de újra csak halványak voltak. 1 hétre a "nem várttól" lett végre rendes, erős. Viszont az elmúlt két hétben nagyon fáj, görcsöl a hasam.. Olyan, mint egy erősebb menszeszkor.

Doki ezt írta: "Gravid uterusban 15mm-es endometriumban látható egy 2mm-es kerek echomentes terület felette egy 11*6mm-es folyadék echo."

Azt mondta, hogy olyan pici, hogy nem látni jól. Lehet ez méhen kívüli, de bevérzésem is van. Ma és pénteken kell 1-1 HCG vérvétel, csütörtök kontroll.

Kis erőt szeretnék kapni a kommentekből, tapasztalatokból, hogy van még innen remény. Éreztem, hogy valami nem oké, de nagyon el vagyok kennődve.

jún. 14. 08:33
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon korán mentél dokihoz, ebből természetesen lehet még egészséges terhesség. Bár én nem voltam a legelején dokinál de szintén erős görcseim voltak, állandóan rohangáltam mosdóba hogy na most tuti megjött. Ha jól emlékszem úgy a 9. hétre múltak el teljesen a görcsök, addig szép fokozatosan enyhültek, komplikáció mentes terhességem volt és egészséges babám született.

Ha egy hétre rá rendes erős lett a teszted lehet kicsit később volt ovud.

jún. 14. 08:48
 2/63 A kérdező kommentje:
Május 3-án volt az utolsó első napja, ebből számolva már olyan 7.hétben kellene lennem az appok szerint és mivel ennyire fájt, gyanakodtam, hogy valami nincs rendben. Van már egy kisfiam és ott nem éreztem így magam.. Remélem csak ennyi, hogy később volt az ovum és a vérvétel jót mutat majd.. Köszi a válaszod!
jún. 14. 08:59
 3/63 anonim ***** válasza:
100%

Ne a legrosszabbra gondolj.

Miért ne lehetne sikeres terhesség?

Én is nagyon görcsöltem, minden wc re menetnél azt hittem meg fog jönni.

A doki velfem vitamint szedetett velem ezek miatt a 12. hétig. És képzeld el, hogy már pár nap velfem után a görcsök java elmúlt.

Én vennék a helyedben.

jún. 14. 09:07
 4/63 anonim ***** válasza:
Na nekem is május 3.án volt a nem várt. Nekem 28-29 naposak és pont középidőben volt ovum, ezért már mensi előtt 5-6 nappal pozitív lett a teszt. 1.5 hétig onnantól nekem is görcsölt a hasam, mindig úgy mentem wcre, hogy na most megjön. Azóta elmúlt, de én kaptam progeszteront is mert barnáztam. Ez a 2. Terhességem. Elsőnél később volt ovum, és nem várt napján nagyon halvány teszteket produkáltam. Utána is egy dbig. Valószínűleg neked is később lehetett az ovud. Ezenkívül első terhességemkor szerintem 9-10. Hétig volt ez a mindjárt megjön érzés. És egy teljesen egészséges kisfiam született belőle. A görcsök nem adnak okot aggódásra. Pont ma vetettem én is hcg-t, mert kellett endokrinológusomnak pár dolog és akkor már levetettem azt is. Szerdán megyek dokihoz. Amúgy milyen tesztet használtál? Az sem mindegy.
jún. 14. 13:56
 5/63 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! Már mindenféle tesztet, de Predictor Early volt amivel "mértem" az erősödést. Akkor örülök, hogy ez a görcs nem feltétlenül jelent rosszat, köszi a megnyugtatást! Én is kaptam progreszteront, kúp formájában és magnerotot mondott, hogy szedjek napi háromszor egyet. Illetve kaptam egy homeopatiás gyógyszert is. Elvileg sokat lehet látni már egy vérvételből is, nagyon várom, hogy megjöjjön az eredménye. Azt ígérték, hogy ma 18:00-22:00 között küldik majd.
jún. 14. 14:34
 6/63 anonim ***** válasza:

Na majd írd meg mi lett az eredménye.

A mensi szerű görcsök teljesen normálisak azért is csináltam tesztet, mert terhességnél sokáig voltak. Ha nem voltam terhes meg nagyon nagyon ritkán és az is max 1 napig. Úgyhogy már ott lett gyanús.

Igen a vérvételből már tudod hasonlítani, hogy "annyinak kell e lenni", mint általaban ilyenkor. Bár a leírásod alapján szerintem később volt az ovud, ugyanúgy mint nekem az elsőnél. Meg is ijedtem, hogy nem annyi a progeszteronom, mint "kellene". Majd írj mindenképpen, nekem is ma jön meg a hcg eredményem. Amúgy boldog kerek 6 hetet neked is :D

jún. 14. 14:42
 7/63 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, el is felejtettem gratulálni! :) Nekem pl progreszteront nem is kért csak HCG-t, de akkor lehet valami el lett írva. Mert hölgy aki vette a vért mondta, hogy a kettőt együtt szokták kérni..Bár mondta, hogy mivel voltam UH-n így a terhesség biztos csak az a kérdés, hogy jól fejlődik-e lehet ezért nem kérték.. Mert most ma vettek és hétfőn vesznek megint HCG-t és akkor összehasonlítja, hogy ennyi idő alatt annyit nő-e, mint kellene a HCG szintem
jún. 14. 14:51
 8/63 anonim ***** válasza:
Kapsz progeszteront valószínűleg azért nem nézik azt is.
jún. 14. 15:06
 9/63 A kérdező kommentje:
Köszi, erre így nem is gondoltam, de jogos! :)
jún. 14. 15:08
 10/63 anonim ***** válasza:
Az eeszt-ben már biztos fent van a leleted, ha magyarországi vagy :)
jún. 14. 19:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!