Kb 6 hetes terhes lehetek, hematoma vagy akár méhen kívüli, mindkettő?
Sziasztok,
Múlt hét hétfőn kellett volna megjönnie, kedden lett egy nagyon halvány pozítiv tesztem, 2 naponta teszteltem, de újra csak halványak voltak. 1 hétre a "nem várttól" lett végre rendes, erős. Viszont az elmúlt két hétben nagyon fáj, görcsöl a hasam.. Olyan, mint egy erősebb menszeszkor.
Doki ezt írta: "Gravid uterusban 15mm-es endometriumban látható egy 2mm-es kerek echomentes terület felette egy 11*6mm-es folyadék echo."
Azt mondta, hogy olyan pici, hogy nem látni jól. Lehet ez méhen kívüli, de bevérzésem is van. Ma és pénteken kell 1-1 HCG vérvétel, csütörtök kontroll.
Kis erőt szeretnék kapni a kommentekből, tapasztalatokból, hogy van még innen remény. Éreztem, hogy valami nem oké, de nagyon el vagyok kennődve.
Nagyon korán mentél dokihoz, ebből természetesen lehet még egészséges terhesség. Bár én nem voltam a legelején dokinál de szintén erős görcseim voltak, állandóan rohangáltam mosdóba hogy na most tuti megjött. Ha jól emlékszem úgy a 9. hétre múltak el teljesen a görcsök, addig szép fokozatosan enyhültek, komplikáció mentes terhességem volt és egészséges babám született.
Ha egy hétre rá rendes erős lett a teszted lehet kicsit később volt ovud.
Ne a legrosszabbra gondolj.
Miért ne lehetne sikeres terhesség?
Én is nagyon görcsöltem, minden wc re menetnél azt hittem meg fog jönni.
A doki velfem vitamint szedetett velem ezek miatt a 12. hétig. És képzeld el, hogy már pár nap velfem után a görcsök java elmúlt.
Én vennék a helyedben.
Na majd írd meg mi lett az eredménye.
A mensi szerű görcsök teljesen normálisak azért is csináltam tesztet, mert terhességnél sokáig voltak. Ha nem voltam terhes meg nagyon nagyon ritkán és az is max 1 napig. Úgyhogy már ott lett gyanús.
Igen a vérvételből már tudod hasonlítani, hogy "annyinak kell e lenni", mint általaban ilyenkor. Bár a leírásod alapján szerintem később volt az ovud, ugyanúgy mint nekem az elsőnél. Meg is ijedtem, hogy nem annyi a progeszteronom, mint "kellene". Majd írj mindenképpen, nekem is ma jön meg a hcg eredményem. Amúgy boldog kerek 6 hetet neked is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!