Kb 6 hetes terhes lehetek, hematoma vagy akár méhen kívüli, mindkettő?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Múlt hét hétfőn kellett volna megjönnie, kedden lett egy nagyon halvány pozítiv tesztem, 2 naponta teszteltem, de újra csak halványak voltak. 1 hétre a "nem várttól" lett végre rendes, erős. Viszont az elmúlt két hétben nagyon fáj, görcsöl a hasam.. Olyan, mint egy erősebb menszeszkor.
Doki ezt írta: "Gravid uterusban 15mm-es endometriumban látható egy 2mm-es kerek echomentes terület felette egy 11*6mm-es folyadék echo."
Azt mondta, hogy olyan pici, hogy nem látni jól. Lehet ez méhen kívüli, de bevérzésem is van. Ma és pénteken kell 1-1 HCG vérvétel, csütörtök kontroll.
Kis erőt szeretnék kapni a kommentekből, tapasztalatokból, hogy van még innen remény. Éreztem, hogy valami nem oké, de nagyon el vagyok kennődve.
jún. 14. 08:33
61/63 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ki hogy van betöltve az első trimesztert? Nekem kisfiam lesz :)
júl. 31. 09:08
62/63 anonim válasza:
Holnap megyek genetikaira, nifty eredménye meg jövő héten lesz meg. Azon a hétvégén tudjuk meg majd a nemét is :)
63/63 anonim válasza:
Megvolt a genetikai, minden okés. Valószínűleg kisfiú :) Mondjuk arra is tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!