6 hetes uh-n azt mondta az orvos hogy 2 petezsákot lát. Hasonló cipőben járó vagy ikres kismamákat kérdeznék, a 8 hetisen látni fogja már hogy minden rendben, és a 2 szivhangot? Vagy mikortól lehetek nyugodt hogy mindkettő megmarad-t?
Akár azonnal megnyugodhatsz! :))))
Ne filózz túl sokat!! :)))
Rendben lesz minden!
Egyébként látni lehet mind a 2 szívhangot! :D
köszi a választ.
filózok azért, mert ugy tett hogy az egyik kisebb és lehet hogy felszívódik.
Hát én inkább csak óvatosan nyilatkoznék (és nem megijeszteni akarlak). Nálam is két petezsákot látott az orvos, aztán csak az egyikban volt szívhang, a másik kezdett felszívódni (7 hetes UH-n). Az már más történet, hogy a másikat is elvesztettem (missed ab.), ilyen esetben ez sajnos gyakoribb.
Remélem Veled minden rendben lesz!!
Látott már a petezsákokban valamit, vagy csak a petezsákot? Mert nekem pl csak egy petezsákot látott a doki 6 hetesen, 8 hetesen meg benne 2 babát és két szívhangot. :-) Már 27 hetesek leszünk vasárnap.
Szóval minden rendben lesz veletek, és 8 hetesen már ott lesznek az ikrek. VAgy akár hármasikrek? :-)
utolsónak!
na ne ijesztgess, a 2 nagyobbhoz elég lesznek az ikrek, nem pedig a hármasikrek...
amugy, igen 2 petezsákot látott akkor voltam 5 hetes, majd csak 29-én kell jelentkeznem az eredményekkel.
köszi a vélaszokat
Szia!
Mi a helyzet veled? Én is hasonlóak miatt aggodalmaskodom. 6+3 naposan egy petezsák, két magzaát látszódott, mindkettő megfelelő mérettel 8,5 mm-es nagysggal, viszont biztos szívhangot a doki csak az egyiküknél állapított meg. Holnap megyek 8+5 hetesen UH-ra, hogy megnézzék, mi a helyzet.
Te hogy állsz? Jó lenne valakivel megvitatni a dolgokat, akinek hasonló félelmei vannak...
Sziasztok!
Ma voltam a dokinál. Minden rendben mind a kettő babával. Az egyik 1,84 cm a másik 1,64 cm, 8 hetes terhes vagyok. 3 hét mulva kell mennem ellenőrzésre.
Nekem is ekkorák voltak 8 hetesen, 16 és 18 mm. :-)
Már több mint egy kilósak mindketten, és 29 hetesek múltunk. :-)
Gratulálok, vigyázz magatokra!
Köszi!Akkor ezek szerint tényleg rendben fejlődnek...
Te is vigyázz magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!