7+1 hetesen már láthat szívhangot az orvos, ha 34 napos volt a cilkusom? Vagy várjam inkább meg a 8. hetet, az a biztos.
Nekem 33 napos volt a ciklusom, pontosan tudom mikor fogant. 6+2 naposan már volt pulzálás!
De ha nincs semmi panaszod és türelmes típus vagy, ráérsz még menni, elég 1 hét múlva. Én türelmetlen voltam, de nálunk már volt akkor is. De ha elmész és még nincs, akkor sincs gond, visszahív és akkor már tuti lesz!
Gratulálok!
7 hetes baba anyukája
Az első vagyok, az utolsó mensi dátumát szokták figyelembe venni.
Sok terhességi kalkulátor van, pl.:
Szerintem is menj nyugodtan. Nekem 35 napos volt a ciklusom és én is 6+2 voltam amikor mentem orvoshoz és már látszott, hogy pulzál a szíve. Előtte sajnos nekem is volt egy elhalt terhességem a 9. héten. Ami meglepő, hogy eddig azt mondták végig, hogy megfelel a mérete a korának, pedig én is azt hittem, hogy egy héttel kisebb, mert nekem sem 28 napos volt a ciklusom. Kíváncsi vagygok, hogy most mekkora lesz majd, hétfőn megyek uh-ra.
18 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!