6 hetes terhes vagyok. Eddig voltak tüneteim. Mellfeszülés, hőemelkedés napközben. Mindkettő elmúlt. Valami baj lehet? Lehet attól hogy elhalt a baba?
Ugyan már, sok ilyen butus kérdést olvasok, túlaggódod:D
Inkább örülj neki, hogy nincsenek mellékhatások:D Majd lesznek, és akkor azt fogod kívánni, bárcsak olyan lenne, mint akkor volt...:D
Ez teljesen normális, valaki egész végig megússza tünetek nélkül, és akkor nála valami baj van? egy frászt, az olyanok mázlisták:D
Ha emiatt "nem érzed magad terhesnek", akkor tudom ajánlani a beszélgetést a babáddal:D Már most elkezdheted kiépíteni a kapcsolatotokat:D Ez főleg szerintem a kismamáknak jó, mivel csak 27 hetesen fog hallani, de addig te egyre jobban megszereted, és ez jót tesz a magzatnak, mert ha te jó kedvű vagy, akkor ő is:D
Gratulálok
33+4 hkm
Nekem is elmúltak a tünetek, bár nem is volt túl sok belőlük. :)
Most a gyomrom kezdett égni, de ezen kívül semmi bajom sincs. De, ha idegesít beszélj az orvossal, hogy nézze meg UH-n.
Nyugi és jó babavárást!
7 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!