Genetikai vizsgálat 12. hét, baba neme, kinek vált be, kinek mondták már meg akkor biztosan?
én mindig azt mondom, hogy egy igazán jó orvos nem hiteget elöre, és 12 hetesen nem mond semmit.
persze akármit mond ekkor 50%-k hogy bejön. így sokan fogják írni hogy nekik bejött.
a legdurvább sztori mikor a szuper sztarvorvoshoz járó ismerösöm kislányt akart mindig is. 12-ik héten majd 16-ik héten is kisfiut mondott neki az orvos. a képeket is megmutatta, mi is mint laikusok zacsit láttunk, ami a szemérem ajak volt. (késöbb elvittem az orvosomhoz a képet és kiröhögött hogy zacsi még nincs is ilyenkor, a herék a hasfalban vannak) na ez a szuper magámorvos (magán szülészeti klinikán van) meg ilyeneket mondott a csajnak.
20-ik héten közölte hogy ez bizony kislány. a barátnöm köpni nyelni nem tudott. heteken keresztül bele élte magát a kisfiuba (habár kislány volt a vágya) és egyszer csak ezt a képet elvették töle és kislányt dobtak elé.hetek tellettek el meddigre megint azonosulni tudott a kislánnyal.
én kicsit sem gondolnám komolyan, de az én dokim nem is mondana ekkor semmit.
Hát én az Istenhegyi úton csináltattam a 12. hetit, ami ugye elég jó klinikának számít, de akkor is azt mondta a doktornő,hogy nem tudja még megmondani,mert ilyenkor még hasonlítanak nagyon a nemi szervek.
Végül is tippelt egyet, lányt mondott.
32 hetes és "hatalmas" fütyije van a picinek!:)
Nekem is megmondták 12. heti uh-n, és én is láttam, már akkor is, hogy kis kukis lesz! Egész egyszerűen mutogatta magát :)
Szerintem ez marhaság, hogy nem lehet megmondani! Inkább sokan nem merik megmondani, mert ha tévednek, az mégis csak az ő szaktudásukat kérdőjelezi meg.
A 12. uh után a fogadott dokim is, illetve 18. heti uh-n is kisfiúnak látták, majd végül az amniocentézis is igazolta, hogy tényleg fiú lesz.
Szia.
13 hetes 2 naposan voltunk dokinál,és akkor már megkérdeztük látja e kit rejtegetek :)
Azt mondta 90 % a fiú!
MI is láttuk azt a kis kukiszerű valamit.
Azóta többször is megerősitették,hogy fiú :)30 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!