Genetikai vizsgálat 12. hét, baba neme, kinek vált be,
kinek mondták már meg akkor biztosan?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek ezen a vizsgálaton 95%-osan megmondták, hogy kislánya lesz (fizetős vizsgálat). Azóta most már biztosan tudja. Állítólag valamelyik csont méretéből meg lehet állapítani, ha azt lemérik.
Nekem 12 hetesen mondta az orvos, hogy hát nagyon fiúnak látszik, de még ne vegyek rá mérget, mert ilyenkor még nagyon egyformák a nemi szervek. 18 hetesen már biztosra mondta a fiút! :)
2011. okt. 30. 16:31
12/21 anonim válasza:
12+3 egyetemen tanító doktornő "tanította"rajtam a diákjait!
Akkor mondta,hogy nézzétek egy egy kislány!
Már 3.5 éves és igen kiscsaj:))
2011. nov. 1. 07:53
13/21 anonim válasza:
A 12 hetesen nem mondták meg, állítolag nem látták, de rá 5 napra mentem a magándokimhoz, és ő azt mondta van valami a lába közt, ugyhogy nagy eséllyel fiú. :) 18 hetesen megmondták a genetikain is. :)
2011. nov. 1. 09:06
14/21 anonim válasza:
12 hetesen megmondták hogy kislány! Azóta is folyamatosan azt mondják!:) Akinek jó a szeme, látja...(mármint szakember, de akár te is, ha elmagyarázzák,mit kell látni)
30 hetes kismami
2011. nov. 1. 11:09
15/21 anonim válasza:
A 12. heti genetikai UH-n a doki szintén 95 %-ra megmondta, hogy fiú lesz és tényleg az lett :)
Mindezt ingyen, a kötelező kórházi vizsgálaton.
2011. nov. 1. 17:21
16/21 anonim válasza:
Nekem is a 12. héten mondták h kisfiú.
Az is lett.Végig azt mondták.
2012. febr. 21. 20:23
17/21 anonim válasza:
Nekem a 12. heti genetikai 4D-n mondta az orvos, hogy szerinte lány, de azért ne vegyem készpénznek. Aztán a 16. héten már biztos volt, hogy kislány.
2012. máj. 30. 16:32
18/21 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki a 12. héten, hogy inkább még nem mond semmit, mert ahhoz még kicsi, hogy jól látható legyen a neme. Tippelgetni nem akar, nehogy beleéljem magam, utána meg jön a hideg zuhany. Viszont azt ígérte, a 18. héten már biztosan meg tudja mondani.
2012. szept. 24. 14:40
19/21 anonim válasza:
Ha jó szakorvos és modern az UH kütyü,na és persze a baba is úgy helyezkedik,akkor meg tudja mondani már 12hetesen is...
Csak hát ugye ahhoz tényleg jó szakorvosnak kell lenni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!