Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 6 hetes a babám. Pár napja...

6 hetes a babám. Pár napja kevesebb a tejcsi. Eddig elég volt egy ciciből etetni, most már mindkettőt kiszívja. Ez normális? Nem fogok végleg elapadni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 06:02
 1/4 anonim ***** válasza:
NEM BIZTOS, HOGY KEVESEBB A TEJ, ilyen korban van egy fejlodesi ugrasuk es tobb tejre van szukseguk. szoptasd mindket mellbol es be fog allni a kinalat az uj keresletre
2009. júl. 8. 09:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem fog,ne add fel.Ha kell szoptass sűrűbben.Már egy párszor mi is voltunk igy,de eddig sikerült átvészelni.
2009. júl. 8. 09:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgyanígy jártunk. Két napig csak mindkét ciciből bírt jóllakni, holott előtte egy is elég volt neki, aztán ma már ismét elég az egy cici. Igyál sok folyadékot, pihenj amennyit tudsz és nem lesz gond. Én azt vettem észre, mintha többet enne most.
2009. júl. 8. 11:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztató szavakat. Kicsit el vagyok keseredve, de remélem helyreáll a dolog.
2009. júl. 8. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!